2777
2789
بله

اگر مشکلی دارین ک میبینین خودتون نمیتونین حلش کنین حتما از ی بزرگتر کمک بگیرین یا برین مشاوره . عزیزم مشاوره رو حتما امتحان بکن چون خیلی آرومت میکنه . من خودم ی مدت بی دلیل استرس داشتم منتظر ی اتفاق بد بودم ک رفتم ی مدت جلساتمو ادامه دادم حالم خیلی بهتر شد

بله

قرص فلوکستین بخور ب قرص بیخیالی معروفه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر مشکلی دارین ک میبینین خودتون نمیتونین حلش کنین حتما از ی بزرگتر کمک بگیرین یا برین مشاوره . عزیز ...

بااین گرونیا وقعطی برق همه یجور نگرانن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بگو همینطوری میخونم گلم ♥️🥺😅

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه برو مشاور درکل از صمیم قلبم میخام زود زود غمت بگذره و بره❤️❤️

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه بر ...

مشاور میرم! اتفاقا خوراکی و غذا جلوم گذاشتم و فیلم دیدم هیچی بعد نشستم گریه کردم 😂😂الان دارم میخندم تموم شد ، ولی دو دیقه بعد باز گریه میکنم 😅🫤استرس زندگیه دیگه