2777
2789
1 ماه

من ۲۸ روزه عمل کردم دیگه نتونستم ب پشت بخوابم از بس گردن درد کمر درد داشتم خوابم نمیبرد از ی هفته پیش دیگه ب پهلو می‌خوابم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من ۲۸ روزه عمل کردم دیگه نتونستم ب پشت بخوابم از بس گردن درد کمر درد داشتم خوابم نمیبرد از ی هفته پی ...

منم از کمردرد دارم میمیرم ولی خب خیلی سر عمل زجر کشیدم بخاطر 10 15 روز بذار رعایت کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دکترم منع نمک و فلفل هم نذاشتفقط برای خوابیدن گفت مراقبت داشته باش به پشت بخاب همین

نمک زیاد تو غذا ورم میاره یا با میوه ها بخوری 

فلفل هم ابریزش بینی میاره اونوقت هی باید دست بزنی ب بینیت و خراب میشه بینیت چون تا دوماه اول بینی خیلی نرمه و اصلا نباید دست بزنی

چجوری ب پشت بخوابی؟؟؟؟

باید اولا رعایت کنی و یجورایی صاف بخوابی ک بینیت ب جایی نخوره 

نمک زیاد تو غذا ورم میاره یا با میوه ها بخوری فلفل هم ابریزش بینی میاره اونوقت هی باید دست بزنی ب بی ...

عاره خب به پشت منظورم همون صافه دیگه

من چند بار دستم خورد توش😐🤣ولی درد نگرفت دیگه گفتم چیزیش نشده

نوکشم یه فشار ریز دادم طوری ک حسش نکردم ببینم سفته یا نرم🤣🤣

عاره خب به پشت منظورم همون صافه دیگهمن چند بار دستم خورد توش😐🤣ولی درد نگرفت دیگه گفتم چیزیش نشدهنو ...

وای اشتباه کردی دستت رو زدی ب نوک بینیت اصلا نباید دست بزنی ضربه هم بهش زدی دیگه بدتر حواستو جمع کن تا بینیت جوش بخوره 

وای اشتباه کردی دستت رو زدی ب نوک بینیت اصلا نباید دست بزنی ضربه هم بهش زدی دیگه بدتر حواستو جمع کن ...

ضربه ها طوری نبود اما بابت نوکش نگرانم کردی دختر

بنظرت اگه طوری میشد دردی چیزی حس میکردم؟