2777
2789
😔ولی؟

یه نفر تو مغزمه ک میگع الکی امیدوار نباش زندگیه تو هیچ وقت درست نمیشه💔🥲🥀

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر تو مغزمه ک میگع الکی امیدوار نباش زندگیه تو هیچ وقت درست نمیشه💔🥲🥀

ی وقتایی که باهاش حرف میزنم احساس میکنم همه چی الکیه خدایی نیست 😔اخه خدا نه هایی نه نیی

ی وقتایی که باهاش حرف میزنم احساس میکنم همه چی الکیه خدایی نیست 😔اخه خدا نه هایی نه نیی

همیشهعع ک دعا میکنم میگم خدایا هیچچچچ وقت هیچ وقت بنده ای رو ب یه جایی نرسون ک ب وجودت شک کنه💔

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

😔خدایا ببخشم

منم ی زمان اینارو میگفتم 

ولی دیگه ببین آدم چی ب سرت میاد چقد درد می‌کشی ک همچین فکرایی میاد سراغت

همیشهعع ک دعا میکنم میگم خدایا هیچچچچ وقت هیچ وقت بنده ای رو ب یه جایی نرسون ک ب وجودت شک کنه💔

اخه ما ت تمام بی کسیامو خدارو داریم خداهم😔 ک ی نگایی ب ما نمیکنه

اخه ما ت تمام بی کسیامو خدارو داریم خداهم😔 ک ی نگایی ب ما نمیکنه

کاش ناامید مون نکنه،کاش ی فکری ب حالمون بکنه💔

[QUOTE=366101265]منم ی زمان اینارو میگفتم  ولی دیگه ببین آدم چی ب سرت میاد چقد درد می‌کشی ک همچین فکرایی میاد س ...[/QUOTE

بخدا خیلی بدی دیدم😔 کاش خدا ی شب بیا ب خابم😔

[QUOTE=366101265]منم ی زمان اینارو میگفتم ولی دیگه ببین آدم چی ب سرت میاد چقد درد می‌کشی ک همچین فک ...

میفهمم 

منم داغونم 

از بدیه زندگی و آدما نفس کشیدن برام سخت شده 💔

چقد همه مون مثل همیم

خسته شدم دیگه

جونی برا ادامه دادن ندارم 

با روحی داغون و جسمی زخمی نمیتونم ادامه بدم 

کم آوردم 

بدنم داره حرکت می‌کنه ولی روحم خیلی وقته جا مونده 

دلم میخواد منم جونی کنم ،منم بگم بخندم ...

چرا تموم نمیشه😞

خسته شدم دیگهجونی برا ادامه دادن ندارم با روحی داغون و جسمی زخمی نمیتونم ادامه بدم کم آوردم بدنم دار ...

نمیدونم بهت چی گذشته ولی امیدوارم خیلی زود همه چی حل شه و خدا بهت کمک کنه

خودت هم زیاد به خودت کمک کن و بقیه‌ش رو بسپار به خدا و صبر