ffolaene مدیر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 عنوان دلم تنگته | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 29 پست خدایا دلم برات تنگ شده😭 1403/10/08 | 23:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1890 😔ولی؟ یه نفر تو مغزمه ک میگع الکی امیدوار نباش زندگیه تو هیچ وقت درست نمیشه💔🥲🥀 اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
ffolaene مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 یه نفر تو مغزمه ک میگع الکی امیدوار نباش زندگیه تو هیچ وقت درست نمیشه💔🥲🥀 ی وقتایی که باهاش حرف میزنم احساس میکنم همه چی الکیه خدایی نیست 😔اخه خدا نه هایی نه نیی
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1890 ی وقتایی که باهاش حرف میزنم احساس میکنم همه چی الکیه خدایی نیست 😔اخه خدا نه هایی نه نیی همیشهعع ک دعا میکنم میگم خدایا هیچچچچ وقت هیچ وقت بنده ای رو ب یه جایی نرسون ک ب وجودت شک کنه💔 اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
ffolaene مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 همیشهعع ک دعا میکنم میگم خدایا هیچچچچ وقت هیچ وقت بنده ای رو ب یه جایی نرسون ک ب وجودت شک کنه💔 😔خدایا ببخشم
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1890 😔خدایا ببخشم منم ی زمان اینارو میگفتم ولی دیگه ببین آدم چی ب سرت میاد چقد درد میکشی ک همچین فکرایی میاد سراغت اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
ffolaene مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 همیشهعع ک دعا میکنم میگم خدایا هیچچچچ وقت هیچ وقت بنده ای رو ب یه جایی نرسون ک ب وجودت شک کنه💔 اخه ما ت تمام بی کسیامو خدارو داریم خداهم😔 ک ی نگایی ب ما نمیکنه
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1890 اخه ما ت تمام بی کسیامو خدارو داریم خداهم😔 ک ی نگایی ب ما نمیکنه کاش ناامید مون نکنه،کاش ی فکری ب حالمون بکنه💔 اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
ffolaene مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 [QUOTE=366101265]منم ی زمان اینارو میگفتم ولی دیگه ببین آدم چی ب سرت میاد چقد درد میکشی ک همچین فکرایی میاد س ...[/QUOTEبخدا خیلی بدی دیدم😔 کاش خدا ی شب بیا ب خابم😔
ffolaene مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 کاش ناامید مون نکنه،کاش ی فکری ب حالمون بکنه💔 کاش
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1890 [QUOTE=366101265]منم ی زمان اینارو میگفتم ولی دیگه ببین آدم چی ب سرت میاد چقد درد میکشی ک همچین فک ... میفهمم منم داغونم از بدیه زندگی و آدما نفس کشیدن برام سخت شده 💔 اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2285 منم با گریع تایپ میکنم ....دوس دارم بغلش کنم بگم خدا این جونی بود من کردم؟؟ چقد همه مون مثل همیم
ffolaene مدیر استارتر عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 106 میفهمم منم داغونم از بدیه زندگی و آدما نفس کشیدن برام سخت شده 💔 خیلی
داغونم_۲ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1890 چقد همه مون مثل همیم خسته شدم دیگهجونی برا ادامه دادن ندارم با روحی داغون و جسمی زخمی نمیتونم ادامه بدم کم آوردم بدنم داره حرکت میکنه ولی روحم خیلی وقته جا مونده دلم میخواد منم جونی کنم ،منم بگم بخندم ...چرا تموم نمیشه😞 اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2285 خسته شدم دیگهجونی برا ادامه دادن ندارم با روحی داغون و جسمی زخمی نمیتونم ادامه بدم کم آوردم بدنم دار ... نمیدونم بهت چی گذشته ولی امیدوارم خیلی زود همه چی حل شه و خدا بهت کمک کنهخودت هم زیاد به خودت کمک کن و بقیهش رو بسپار به خدا و صبر