2777
2789
عنوان

امیدوارم پسریو پیدا کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقيه اش بکنار ولی پسری که ۳ صبح از خواب بلن شه سراغ دختر و بگیره کم داره

دیگه منظورش در مواقع لازمه 😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خداروشکر میکنم بخاطر وجود همچین آدمی تو زندگیم ❤️‍🩹

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ان شاءالله 🥲❤

من پیداکردم 🥰🥰🥰

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بقيه اش بکنار ولی پسری که ۳ صبح از خواب بلن شه سراغ دختر و بگیره کم داره

اگه زنگ بزنه که من سایلنتم تو خواب هفت پادشاهم🤣

بعد پسری که ساعت ۳ زنگ بزنه کم ندارم یه نیاز دیگ داره صداتو لازم داره به یادت باشه متاسفانه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

با تک تک چیزایی ک خوندم یاد عشقم افتادم

بچم سربازه، یه بار ۴ صبح از پست اومده بود پایین زنگ زد بهم

بعد میگفت نمیدونم چرا زنگ زدم، شرمنده بیدارت کردم🥲

دلم رفته بود براش

هر کس دیگه ایی بیدارم میکرد زنده نمیزاشتمش‌ ولی اون یه نفر فرق میکنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اگه زنگ بزنه که من سایلنتم تو خواب هفت پادشاهم🤣بعد پسری که ساعت ۳ زنگ بزنه کم ندارم یه نیاز دیگ دار ...

تیر آخر و زدی و گند زدی به حس و حال قشنگ استارتر از ۳ صبح سراغ گرفتن  دمت گرم😅

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

تیر آخر و زدی و گند زدی به حس و حال قشنگ استارتر از ۳ صبح سراغ گرفتن دمت گرم😅

والا خب یارو اگه دوست داشته باشه که دلش نمیاد بیدارت کنه ۳ صبح نهایت تنهایی تا صبح دلتنگ میمونه تا تو بد خواب نشی 🥲😂😂

والا خب یارو اگه دوست داشته باشه که دلش نمیاد بیدارت کنه ۳ صبح نهایت تنهایی تا صبح دلتنگ میمونه تا ت ...

واقعيت هم‌همینه آدم عاقل کسی و وسط خواب مزاحمش نمیشه

۳ صبح اسمش رمانتيک نیست اسمش مزاحمته 

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790