2777
2789
عنوان

تایپیک الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
عه من خنگول فک میکردم تایپیکه خخخخ

اشکال نداره دختره خوب همه که از اول همه چیو بلد نیستن

تاپیک به انگلیسی یعنی موضوع یا عنوان

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولی باید به نظر دیگران احترام بزاریم از نظر ما شاید چرته ولی واسه اونا اینطوری نیست. بنظرم شما برات ...

ندااارم

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
من حتی حوصله نظر دادن هم ندارم. یه وقتایی نظرم رو تایپ میکنم نصفه و نیمه پاک میکنم میگم ولش کن &nbs ...

والا بخدا   راستش منم گاهی همبن کارو میکنم   ی شیر زنی هم پیدا نمیشه داستان زندگیشو بگه یکم از بیکاری دربیایم   

من حتی حوصله نظر دادن هم ندارم. یه وقتایی نظرم رو تایپ میکنم نصفه و نیمه پاک میکنم میگم ولش کن &nbs ...

منم

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

اشکال نداره دختره خوب همه که از اول همه چیو بلد نیستن تاپیک به انگلیسی یعنی موضوع یا عنوان

اها ارررره وای آب شدم از خجالت

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
والا بخدا   راستش منم گاهی همبن کارو میکنم   ی شیر زنی هم پیدا نمیشه داستان زندگیشو بگ ...

داستان نویسا زیر لفظی میخوان 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم