2777
2789
تا سه شنبه از استرس میمیرم 😮‍💨 تا برم دکتر

هیچی نیس اصلا استرس وارد نکن منم اول فک کردم مسمومیت بارداری دارم ولی همه چی نرمال بود 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سه شنبه از استرس میمیرم 😮‍💨 تا برم دکتر

دکترت کیه ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا چیزی نگفت تو برگه هم چیز مشکوکی ندیدم

عدد ان تی خوبه اونا هم low risk 

اون عدد هم رنج نزده براش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فعلا پیش رشمه کریم میرم چهار راه طالقانی

به سلامتی اسمشون رو شنیدم 

دکتر من دکتر یحیی زاده است ده ساله میرم پیشش 

به نظرتون نرماله ؟ چرا حس میکنم اون عدد خیلی بالاست آخه

اخه رنج نزده دقیق اگر چیزی بود ستاره میزد بالاش 

به سلامتی اسمشون رو شنیدم دکتر من دکتر یحیی زاده است ده ساله میرم پیشش

من سقط قبلیم زیر نظر ایشون بودم دیگه چون اطلاعات داشت در موردم عوضش نکردم تا ببینم کجا می‌خوام زایمان کنم  دکتر همون بیمارستانو  برم 😑شما راجب این دکتر چی شنیدین

من سقط قبلیم زیر نظر ایشون بودم دیگه چون اطلاعات داشت در موردم عوضش نکردم تا ببینم کجا می‌خوام زایما ...

فکر کنم بیمارستان مریم هم باشن دکترتون درسته؟

خدا کنه خوب باشه این بارداری هم معضله ها هر روز یه استرس جدید 😮‍💨

اصلا نگران نباشید استرس خوب نیست

2790
2778
2791
2779
2792