2777
2789
😁😁😁 چه عصبانی. نه .اینا که گفتی چی هستن؟

خو نمیان تو تاپیکم😒واس کیست و تخمدان و اینا خوبه.منم تو نت دیدم خیلیا ج گرفتن.گفتم ببینم کسی اینجا تجربه داره

اععع فدات شم.چجوریه قیمتش چنده نی نی دارشدی؟

قیمتش پنج هزار بود ... خیلی خیلی خیلی تلخه یعنی بعد یه مدت حالت تهوع میگیری نمیتونی بخوریش . راستش من نه هنوز نی نی ندارم . من واسه پریودم خوردمش خیلی منظم میکنه حتی کاری میکنه دل دردتم خیلی کم میشه .صبحا بدون صبحانه باید روزی چهل قهره بخوری تو آب یا تو شربت وحشتناکه خخخخخخ ...ولی بسته به مشکلت باید ادامش بدی یعنی زیر دوماه هم قطعش نکنی که تاثیر داشته باشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمتش پنج هزار بود ... خیلی خیلی خیلی تلخه یعنی بعد یه مدت حالت تهوع میگیری نمیتونی بخوریش . راستش م ...

مرسی عزیزم لطف کردی.چرا نتیجه نگرفتی ادامه ندادی یا بنظرت اثرنکرد؟اشکال نداره زهرم باشه میخورم😭قطره ش با قرصش باهم بخوریم ی مدت تداخل داره؟

خو نمیان تو تاپیکم😒واس کیست و تخمدان و اینا خوبه.منم تو نت دیدم خیلیا ج گرفتن.گفتم ببینم کسی اینجا ...

خدا خیرت بده. چقد خندیدم به اون ایموجی عصبانیت.عین مامانا گفتی بیاین ببینم😂😆

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
مرسی عزیزم لطف کردی.چرا نتیجه نگرفتی ادامه ندادی یا بنظرت اثرنکرد؟اشکال نداره زهرم باشه میخورم😭قطره ...

نه با هم نخور .همون قطره تاثیر بیشتری داره . نتیجه نگرفتم چون من مشکلم یه چیز دیگس دوتاسقط داشتم ایمنی بدنم بالاس . ولی حتما بخور کاملا گیاهیه و عالی واسه همه چیز

عزیزم بارداری و کیست داری؟

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
خدا خیرت بده. چقد خندیدم به اون ایموجی عصبانیت.عین مامانا گفتی بیاین ببینم😂😆

خخخخخخ.اگ تاپیک مادرشوهری جاری خیانت باشن جمعن همشون😒واس ما غریبغربانمیان�😒

عزیزم بارداری و کیست داری؟

ن گلم کاش بارداربودم.تیکرو زدم‌چون امید داشتم اما بتام ۶بود.دوهفتس تاخیردارم.البته کیست دارم ماهها پریود نمیشم سابقه دارم.گفتم این قطره رو استفاده کنم بلکه خدا خواست اثرکرد.رحمم سرده.اصلا انگیزه مو ازدست دادم.یمدت ب خودم میرسم باز دوباره ول میکنم.

ن گلم کاش بارداربودم.تیکرو زدم‌چون امید داشتم اما بتام ۶بود.دوهفتس تاخیردارم.البته کیست دارم ماهها پ ...

انشالله تا سال بعد نی نی تو بغل بگیری. چرا ناامید بشی. توکلت به خدا باشه. به دوقلو فکر کن😍