راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم این چه قضاوتیه من این مدل میپسندم باید به شما جواب پس بدم؟ عجبا این سایت واقعا عجیبه آدم اختیا ...
شما زمانی اختیار مرگ تو داری که مسئولیت یه نفر دیگه گردنت نباشه یه نفر به دنیا آوردی بخاطر علایق شخصی خوده میخوای سرنوشت شو تعیین کنی هرجور دوست داری بمیر ولی بچه نیار بعد رهاش کن ( مشخصه از لحاظ عقلی خیلی بچه هستی)
دوست دارم توی خواب بمیرم چون هم دعامو کردم ، هم بدون درده
یه اختلال هست به اسم مرگ بیخوابی خانوادگی
فرد دچار یه مشکل مغزی میشه مدت طولانی نمیتونه بخوابه کمکم ضعیف میشه و اون اواخر دچار توهم و وحشت زندگی میشه و در پایان یه روز میرسه که برای همیشه میخوابه
یه اختلال هست به اسم مرگ بیخوابی خانوادگی فرد دچار یه مشکل مغزی میشه مدت طولانی نمیتونه بخوابه کمک ...
نه نه اینو نیمخوام 😅
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم