2777
2789

حالت خوب نیست؟

پاشو اتاقتو تمیز کن.

پرده و پنجره ها رو باز کن.

یه دوش بگیر.

لباس های تمیز بپوش.

یه کم از اتاقت بیا بیرون.

به خودت کش و قوسی بده.

یه لیوان آب بخور.

تا زمانی که یکم انرژیت بیشتره

کارهای سخت‌ترتو حل کن و

سنگ های جلوی پاتو بردار.

برای خودت هدف تعیین کن.

برای خودت توضیح بده که

روزهای بد هم وجود داره

و تو باید با قدرت بگذرونیشون.

یه روز شهامت اینو پیدا می‌کنی که قید آدمای سمی زندگیت رو بزنی. خودت رها می‌کنی کسی رو که می‌ترسیدی رهات کنه.

تصمیم میگیری مسیر زندگیت رو تغییر بدی. ورزش رو شروع می‌کنی، کتاب می‌خونی، ساعت خوابت رو تنظیم می‌کنی، هدفتو پیدا می‌کنی، تلاش می‌کنی برای کار و درس و مستقل شدن، به خودت به پوستت به سلامتی جسم و روحت اهمیت میدی و یه سبک زندگی جدید رو شروع می‌کنی. یادت میاد چقدر لیاقتت بیشتر از ایناست.

دست برمی‌داری از تلاش برای آدم اشتباه.

یه روزی شهامت اینارو پیدا می‌کنی، من بهت قول می‌دم. اون روز، تولد دوباره ی توئه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ گلی نمی‌تونه خودشو بو کنه

هیچ کتابی نمی‌تونه خودشو بخونه

هیچ پروانه ای نمی‌تونه بالهای خودشو ببینه

و خب توام مشکلت همینه

که نمیتونی خودتو ببینی که چقدر زیبایی🤍🌊🧘🏻‍♀️

هیچوقت به آدما انقدر خوبی نکن که فکر‌کنن انجام وظیفته،

آدمارو برای بار دوم نبخش،

اونارو از موندنت مطمئن نکن. هیچوقت اشباعشون نکن،هیچوقت نزار بفهمن که به طور کامل به دستت آوردن و تحت کنترلشونی

چون این ذات انسانه، هرچیزی که رایگان باشه رو بی ارزش میدونه، هرموقع مطمئن شد یک قله رو به طور کامل و واسه همیشه فتح کرده به سمت قله بعدی میره.

اگه مشکلاتی دارید ولی هزینه ی رفتن به تراپی رو ندارید سریال "مکانیک روح Soul Mechanic" رو ببینید؛

یه تراپی مجانیه که توی اون تیمی از روانپزشکا وجود دارن که عقیده دارن افرادی که با مشکلات روانی و حتی مشکلات افسردگی دست و پنجه نرم میکنن میتونن شفا پیدا کنن.

این سریال شبیه که نه، بلکه دقیقا خودِ جلسه ی تراپیه چرا که یک روانپزشک در این سریال حضور داره که به مداوای بیمارانش میپردازه.

۵۰ دلیل برای شاد بودن:

۱- رقصیدن. ۲- آرزو. ۳- گردش ۴- مدیتیشن. ۵- موسیقی. ۶- استراحت. ۷- پیتزا. ۸-تولد. ۹- مادر. ۱۰- پدر. ۱۱- مثبت اندیشی. ۱۲- سلامتی. ۱۳-خاطرات. ۱۴- عشق. ۱۵- حیوونا. ۱۶- ماه. ۱۷- کتابا. ۱۸- ستاره‌ها. ۱۹- مسافرت. ۲۰- قهوه. ۲۱- ورزش. ۲۲- طلوع خورشید. ۲۳- بغل. ۲۴- دوست. ۲۵- بستنی. ۲۶- شکرگزاری. ۲۷- خواب. ۲۸- مکالمه. ۲۹- آشپزی. ۳۰- صدای پرنده. ۳۱- صدای اب و اتیش. ۳۲- چای. ۳۳- خرید. ۳۴- غذا. ۳۵- دریا. ۳۶- علاقه‌مندی‌ها. ۳۷- شعر. ۳۸- طبیعت. ۳۹- تمیز مرتب بودن محل زندگی. ۴۰- رویا پردازی. ۴۱- بارون و برف‌. ۴۲- گل فروشی ها. ۴۳- هنر. ۴۴- ملاقات افراد جدید. ۴۵- گیاهان و کاکتوسا. ۴۶- شمع. ۴۷- غذا. ۴۸- بوسه. ۴۹-نوشتن. ۵۰- فیلم و سریال.

عمیقاً ازتون خواهش می‌کنم :

شبها زود بخوابید،

و اینقدر اکسپلور اینستاگرامتون رو رفرش نکنید،

آب زیاد بنوشید،

غذاهای سالم و مفید 

ولی آگاهانه و به اندازه بخورید؛

کتاب خوب بخونید ، پادکست خوب گوش کنید مدیتیشن کنید، خودتون رو دوست داشته باشید با آدمهای امن زندگیتون معاشرت کنید و از افرادی که باعث ناراحتی 

و آزار شما میشن دوری کنید 

خواهش می‌کنم زندگی رو حقیقتاً زندگی کنید.

همه چی تموم می شه. لحظات سخت تموم می شن. روزای بد تموم می شن. افسردگی به پایان می رسه. اون حسی که تموم فرو پاشی های روحی بهت می دادن تموم می شه. مسئله زمانه. همه چی دوباره خوب می شه و ما دوباره مثل بهار زنده خواهیم شد، انگار که مزه ی تلخی رو هنوز نچشیدیم.

اینایی که حواسشون به جزئیات هست خیلی خوبن؛

"دیر جواب پیام دادی نگران شدم. 

چرا رنگت پریده؟ 

دستت زخم شدها! 

چرا صدات گرفته؟ 

چرا دیشب انقد دیر خوابیدی؟ 

چشمات قرمز شده.

چرا غذاتو نخوردی؟ 

بی حالی، چیزی شده؟"

برای پارتنرتون این شکلی باشید.

بزرگ ترین و قشنگ ترین کاری که میتونی در حق خودت بکنی اینه که ارزش قائل باشی برای خودت. کتاب خوب بخونی، به خودت برسی، روابط سمی رو هر چه زودتر تموم کنی، روتین داشته باشی، خودتو بشناسی و با نقص هات کنار بیای، صبح قهوه دم کنی، شب با مدیتیشن بخوابی. قدر خودتو بدون و خودتو بساز، تو خیلی قشنگ تر از چیزی هستی که فکرشو میکنی؛