2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره برای رابطه هم من باید پیش قدم بشم که گاهی اونم قبول نمیکنه

باهاش حرف بزن حتما خودشم ناراحته

مردا بشدت غرور دارن و کتمان می‌کنن اگه میخوای انگولکش کنی باید در خودت قدرتش رو ببینی که کوتاه نیای

اگه تایم رابطه‌تون کوتاهه یا برای نعوظ مشکل داره حتما ازش بخواه بره دکتر

اگه شهر خودتونم نرفت یه شهر دیگه بره.اگه باز نرفت و مشکل زمینه‌ای نداره قرص سیلدنافیل بگیرید ببینید بهتر نمیشه؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

تقریبا هشت ساله اینجوریه.. خودم گاهی میرم بغلش.. دوست دارم خودش شوق داشته باشه

من پیشش میشینم جاشو عوض میکنه اینجور مردا با تحقیر زن به خودشون بها میدن از درون پوچن من در سال به. وژ 5 بار رابطه داشته باشم شاید کمتر 

البته بهتر چون 

نمیتونم از پس فانتزیام ذهن بیمارش بر بیا م پ از خودش و رابطه کلا بیزار میشم

کسی که دوستت داشته باشه برای نوازشت خودشو به آب و آتش میزنه چون خودشم آروم میشه و لذت میبره 

شما خیلی عقلانی هستی

الان سرکاره؟

در طول رو با هم حرف میزنید؟ چت میکنید؟یا فقط ارتباطتون شده توی خونه 

ببین من مثلن در طول روز بهش پیام میدم یا اون گاهی اوقات پیام میده و لیست فلان چیز و می‌خوام اینا نه مثلا میگم می‌دونی چقد دوست دارم؟

یا میگم آقای مجنون حالتون چطوره؟

اونم متقابلا یاد گرفته در طول روز همینارو میگه

این باعث میشه خود به خود با شور و شوق بیاد خونه و وقتی میاد دلش بخواد وقتی رسید بهت بحث محبتی ک پشت گوشی نتونسته بکنه وقتی دیدت بکنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
من پیشش میشینم جاشو عوض میکنه اینجور مردا با تحقیر زن به خودشون بها میدن از درون پوچن من در سال به. ...

سوالی ک پیش میاد اینه ک چرا برای بجه هاشون دست نوازشگر و بغل دارن ولی به زن میرسن انگار زن باباشون رو کشته!!!!

پس بلده ک بغل کنه و محبت ولی زنو فقط برای رابطه جنسی میخواد ،شوهر من ک همینطوره

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من پیشش میشینم جاشو عوض میکنه اینجور مردا با تحقیر زن به خودشون بها میدن از درون پوچن من در سال به. ...

اره دیشب نزدیکش نشسته بودم کم کم داشت میرفت اونورتر.. اره شاید دوسم نداره بهش امروز گفتم دوسم داره احتمالا الکی گفته اره

پپیش پسرم خجالت میکشم پنج سالشه

خجالت نداره گلم بچه شمابایدمحبت ببینه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖