2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی و سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 16851 بازدید | 96 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مشکل خاصی نداشتی؟درد یا لکه بینی یا انقباضات شکم؟

اوایل یکم لک داشتم . شیاف پروستروژن استفاده کردم. ولی در کل هیچ مشکلی نداشتم. فقط چون ریز نقش هستم و رحمم خیلی بزرگ شده بود دکترم ترجیح داد ۳۶ هفته ختم بارداری بده.

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا
مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم. من مثل شمابخاطرزایمان زودرس قبلی که تو۲۶هفته بودسرکلاژشدم وبخاطرهمین سابقه باید استراحت بیشترمیکردم و شوهرم غذادرس میکردومن ظهرفقط گرم میکردوبعدسرکلاژ۶ماه رفتم خونه مادرم 

چرا سرکلاژت کردن؟؟؟آخه منم الان دوقلو باردارم طول سرویکسم 35 بود دکترم گفت اصلا نیازی نیست

دكترم همه مادراي دو قلو وو سركلاژ ميكرد 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
ان شاالله منم به اون هفته ها برسم

فرشته جان منم ی زایمان زودرس تو هفته 25 داشتم.الان باردارم و دوقلو هست.سری قبلم دوقلو بود.قراره ی ماه دیگه سرکلاژ بشم.منم نگرانم

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
سلام شماکه دوقلویی وسابقه زایمان زودرس داری هرچه زودترسرکلاژبشی .منم سرکلاژشدم عملش راحته .استراحتم ...

دلنیا جان شما امپول سلکسان هم میزدی؟

عزیزم من آمپول آنوکساپارین هرروزبخاطراستراحت که خون لخته نشه .وآمپول پرولوتن هرهفته .سه ماه اول شیاف ...

دوقلو داشتی باز؟