2777
2789
عنوان

عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 17 پست
مزسی عزیزدلماز یک تا۱۰چنذ میدین صادقانه صادقانه؟؟

از نظر کسی که دختر ساده دوس داره ۷ و ۸ کسی که قرتی دوس داره ۴ خوب سلیقه ها فرق داره دیگه یکیم ب دختر قرتی ۲ میده چرا اجازه میدی کسی بخواد بسنجه تورو دوس داشته باش خودتو کاملا زیبایی این دید ماس که کمو زیادش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر کسی که دختر ساده دوس داره ۷ و ۸ کسی که قرتی دوس داره ۴ خوب سلیقه ها فرق داره دیگه یکیم ب دختر ...

مزسیی عزیزممم❤️

کاراشتباهی هست میدونم ولی خیلی دوست داشتم بدونم چهرم از نظر دیگران چطور دیذع میشه. البته یکم گاهی اعتماد بنفسم میاد پایین ک زیبا نیستم اینا. هرچنذ من همیسه یک ارایش خیلیییی ملایم در حد یک رژ ملایم و خط چشم فقط برای بن مژه دارم ولی خب تو عکس ساده ترین حالت ممکن بودم 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

2827
2791
2779
2792