2777
2789
عنوان

مشکی یا کرم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 22 پست
بافت جذب کوتاه هم باشه یه کمربند خوشگل هم باید ببندی

باشه ممنون عزیزم ، ترکیب کرم و آلبالویی قشنگ میشه؟ شلوار یا لباس منظورته😅

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم عاشق مشکیم و بیشتر لباسام مشکیه ۹۵ درصد مشکی😅ولی الان کرم و رنگای نود ترنده میتونی کرم رو ب ...

آره عزیزم مشکی هم خوشگله هم همه جا میتونی بپوشی هم تکراری نمیشه و از مد نمیفته ، با شلوار قهوه ای ؟ 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
اره خیلی قشنگه شلوار مشکی بافت البالویی

باشه ممنون عزیزم ، به همچین نظری احتیاج داشتم 😍😅

قربونت برم یه بیگ اسکارفم بپوش روش اینستا بگردی کلی چیز میبینی ستش کنی

اوف دیگه، والا نع وقت میکنم نه سلیقه خاصی دارم تو ست کردن🤦‍♀️😅

آره عزیزم مشکی هم خوشگله هم همه جا میتونی بپوشی هم تکراری نمیشه و از مد نمیفته ، با شلوار قهوه ای ؟

اره میتونی با شلوار و شال یا کلاه قهوه ای و کفش و کیف کلا هر آیتمی میتونی استفاده کنی تو رنگای قهوه ای مختلف با کرم خیلی قشنگگگ میشه