2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکس سلیقه ای داره 

ولی چهره معمولی به نظرم چهره ایه نمیشه زیاد ازش ایراد گرفت یا مثلا فقط یه عضو تو صورتش جوریه که با عمل بهتر بشه میگن معمولی 

چهره زشت هم چهره ایه به دل نشینه دیگه 

اینجور نیست بگی به خاطر رنگ پوست یا فرم لب و بینی

ولی کلا حس میکنم تعریفی ندارن این دو واژه چون هرکسی ملاکی داره برای زیبایی 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

بنظر من ۹۰ درصد معمولی هستیم

خیلی توو زیبایی سخت گیرم

کسی بنظرم خیلی زیباست که همزمان چهره و اندام و اخلاقش زیبا باشه.

شخصیت آدما برای من روی ظاهرشون اثر میذاره.

واقعا زیبایی نسبی و سلیقه ایه

کسی که همه اجزای صورتش بهم بیان میشه معمولی کسی که چهرش به دل آدم بشینه میشه خوشگل 

زیبایی یه چیز نسبیه و فکر نکنم مردم از معمولی ها بدشون میاد . 

زشت هم کسی که به خودش نمی رسه یا زیبایی خودشو درک نکرده و گرنه زشت نداریم و خداوند کسی رو زشت نیافریده . 

زیبایی اصلی درونه آدماس

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

واقعا فقط ربط به سلیقه داره،می‌بینی یکی تو چشم من زیباست اما برای یه نفر دیگه حتی معمولیم نیست،وزشته

مواقفم ...

من و دوستم یک همکلاسی داشتم 

دوستم عاااااشق چهره اش بود 

درحالی که من هیچ ویژگی خاصی توش نمیدیدم 😑

مواقفم ...من و دوستم یک همکلاسی داشتم دوستم عاااااشق چهره اش بود درحالی که من هیچ ویژگی خاصی توش نمی ...

چند روز پیش دوستم گفت رویا میرعلمی خیلی خوشگله.

من مات و مبهوت موندم.چون از نظر من نه تنها خوشگل نیست بلکه از معمولی هم پایینتره 

زیبایی در این حد سلیقه ایه