2777
2789
عنوان

با این شرایط فقط خانومای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 20 پست
پدر حمایت گری ندارم ولی رفتارای شوهرم قابل تحمل نیست دیگه برام حتی میدونم که اگر طلاق بگیرم زندگی خی ...

از کجا پیداش کردی

چرا کتک میزنه کثافط

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرآنچه خوبان ندارند ایشون یکجا داره گلی ☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ی لحظه بیا دایرکت کارت دارم

در خواستت رو قبول کردم

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

همون مورد اول خوندم بقیشو نخوندم جوابشو بده کور بودی موقع خواستگاری منو ندیدی ؟بعدشم بگو مردم شوهر پولدار خوشگل گیرشون میاد گیر ما هم عجوزه اومده چجوری تحقیر رو تحمل میکنی؟ 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن