2777
2789
عنوان

تگ نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 50 پست
نمیدونم ‌.. نمیخام دیگه اینجا باشم حالم خوب نیس خسته ام هر شب گریه میکنم درس و زندگی همش داره بهم فش ...

چرا اینجوری میکنی باااااا خودت دختر..

هرچند وضعیت منم بدتر از توئه

نه میتونم زنده باشم نه میتونم بمیرم..

اگه سایت حالتو بدتر میکنه یه مدت دور باش ولی اصلا تعلیق نزن

خواهش میکنم ازت

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

چرا اینجوری میکنی باااااا خودت دختر..هرچند وضعیت منم بدتر از توئهنه میتونم زنده باشم نه میتونم بمیرم ...

هیی حال چیش شهلات خیلی بده سمیرا🥲🥲

من همینم منتها خودم زده بودم به بی عاری  خودم فراموش کرده بودم .. راه فراری نیس .. 

تمام سعی ام میکنم .. تمام خنده هام تمام رفتارام همش الکی شده بدم میاد از خودم..

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیی حال چیش شهلات خیلی بده سمیرا🥲🥲من همینم منتها خودم زده بودم به بی عاری خودم فراموش کرده بودم . ...

یه بار جوون بودیم اونم ریده شد توش

افسوس میخورم که بهترین روزای جوونی مون که باید شاد باشیم، اینجوری میگذره

دیگه این روزا برنمیگرده..

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

یه بار جوون بودیم اونم ریده شد توشافسوس میخورم که بهترین روزای جوونی مون که باید شاد باشیم، اینجوری ...

حرف دل من زدی بخدا ...❤🫂🫂🫂

بخدا آدم مردم میبینه میگه اینها چطوری انقد خوشن

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

عزیزم فقط نی نی یار یک تاپیکو پاک میکنن؟؟

سلام

آره niniyar_1

شرایط دیگه ⬅️ اگر تاپیک خصوصی باشه و همون روز زده شده باشه و شیفت niniyar_5 باشه ⬅️ به ایشون بگین براتون حذف می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

حرف دل من زدی بخدا ...❤🫂🫂🫂 بخدا آدم مردم میبینه میگه اینها چطوری انقد خوشن

پیرزن ۹۰ ساله از من سرحال تره🙃

شما واقعا 60سالته؟

نه بابا 

برا اینکه امضام تغییر بدم مجبور شدم سن بزنم 

عشقی زدم ۶۰

آخه من کجام شبیه ۶۰ ساله هاس😂😂🐒

نه🥲

چراااا 

راه حل دوم هم بستن ویرایشو

نی نی یار هم عکسامو تایید نمیکنه میگه لختیه😑

لینک هم میدم واسه همه خطا میزنه😑

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

چراااا راه حل دوم هم بستن ویرایشونی نی یار هم عکسامو تایید نمیکنه میگه لختیه😑لینک هم میدم واسه همه ...

اینم از شانس منه 

اشکال نداره بیبی🥲

باشه یک وقت دیگه قلب

اینم از شانس منه اشکال نداره بیبی🥲باشه یک وقت دیگه قلب

دوباره سعی میکنم درست شد میدم بهت عشقم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷