2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اما نمیدونم چرا دلم براش تنگ میشه

چون وابستشی درست میشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چقد طول کشید تا فراموشش کنی؟

رابطمون در حد دوست معمولی بود از اولم جدی نبود که بخوام بهش فکر کنم بعضی رفتاراش انقدر بد بود که بدم میومد 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بنظر خودت چرا از پشت بغلت مبکنه؟😐

آره الان که فک میکنم یهو انگار دلم می‌ریخت دست و پام میلرزید وقتی ناخودآگاه دستشو از بالا می‌آورد دوطرف می‌خورد به سینم منم بدم میومد اما نمیدونم چرا یه لحظه قفل میکردم نمیتونستم بهش چیزی بگم

پس چجوری بهت در خواست داد؟

دوست معمولییییی،خبلی راحت🤣

کثافت اصلا این چیزا حالیش نبود که راحت حرفشو میزد😂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز