2777
2789
منوبگو پارسال 340 گرم برای خونه فروختم گرمی 2650 مفت الان صبح و شبم گریس و ناراحتی بی صاحاب ثابتم نم ...

منم  زمانی که یک و خورده ای بود حدود سی گرم دادم زمانی که هفتصد تومن بود 18گرم دادم دلم میسوزه فقط برام یه حلقه موند، وسایلی که براش طلا فروختم ارزشش هیچ تکون نخورد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگشتر من زیاد سر در نمیارم دیدم همسرمم گفت گرون داده اما خب اشکال نداره من طلاهارو واسه آینده دخترم ...

اگ قصد پس انداز داری مستعمل بگیر

ار بابا فدا سرت مهم خریدنه ک گرفتی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اگ قصد پس انداز داری مستعمل بگیرار بابا فدا سرت مهم خریدنه ک گرفتی

هرچقد گشتم پیدا نکردم خودمم قصدم همین بود 

اره من پول تو دستم نمیمونه حتی هزارتومن تا کارتو خالی نکنم شب نمیخوابم گفتم اینجوری لااقل واسه بچه کاری کنم راحت مهاجرت کنه در آینده ، خدا به داد بزرگ شدنشون برسه تو این ک ش و ر 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

منوبگو پارسال 340 گرم برای خونه فروختم گرمی 2650 مفت الان صبح و شبم گریس و ناراحتی بی صاحاب ثابتم نم ...

خداروشکر کن عزیزم فروختی خونه خریدی 

جای من بودی پس چیکار میکردی شوهرم طلاهامو بدون اینکه بمن بگه قایمکی برد فروخت مثلا کار آزاد رابندازه نتونست کار کنه کل طلاهام از دستم رفت

خوشا راهی که پایانش تو باشی
خداروشکر کن عزیزم فروختی خونه خریدی جای من بودی پس چیکار میکردی شوهرم طلاهامو بدون اینکه بمن بگه قای ...

عزیزم برای منم همون شد چه فرقی داره وقتی خونه یه قرونم روش نرفته و 800میلیون ضرر کردم همه جام ضد ملک داره تبلیغ میشه و میگن ملک مرد احتمالا حالا حالاهام از رکود نیاد بیرون انگار سرمایه منم دود شد رفت هوا هر روز کارم شده گریه خونرو نقد نقد با فروش 340 گرم طلا خریدم فکر کنم چند سال بعد مجبور شم با چند تا چک و پایین تر بفروشم اینم از شانس گند من

الان توی همون خونه زندگی می‌کنید؟

نه عزیزم رهن خونرو که 80 میلیون بود 60 تومنشو گذاشتم رو گول خونه و 20 رو یه دستبند خریدم که گم شد و اجارشم ماهی 1800 هست که هیچی نمیشه باهاش خرید فقط اخر سال باید بره تو این گرونی بشه رف تعمیر خرابیای خونه حماقت به کار من میگن اصلا این خونه برام اومد نداشت

هرچقد گشتم پیدا نکردم خودمم قصدم همین بود اره من پول تو دستم نمیمونه حتی هزارتومن تا کارتو خالی نکنم ...

چ مادر باشعور و بفکری😍

دگ اصلا نو نخر بگرد بابا تک وتوک پیدا میشه مستعمل

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه عزیزم رهن خونرو که 80 میلیون بود 60 تومنشو گذاشتم رو گول خونه و 20 رو یه دستبند خریدم که گم شد و ...

ناراحت نباش گلم ریسک کردی و یه تصمیمی گرفتی دیگه فکرشو نکن ، زندگیه دیگه همیشه اون چیزی نمیشه که ما میخوایم 

خوشا راهی که پایانش تو باشی
چ مادر باشعور و بفکری😍دگ اصلا نو نخر بگرد بابا تک وتوک پیدا میشه مستعمل

مرسی عزیزم خودمون که به آرز‌وهامون نرسیدیم لااقل واسه بچه هامون کاری کنیم

تشکر ازت از اطرافیان میپرسم شاید اونا سراغ داشته باشن کجاها داره❤️

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ناراحت نباش گلم ریسک کردی و یه تصمیمی گرفتی دیگه فکرشو نکن ، زندگیه دیگه همیشه اون چیزی نمیشه که ما ...

بخدا 12 سال اون طلاهارو داشتم هیچ وقت بیشتر از 2 برابر نشده بود که تو این یه سال شد بیشتر از شانس بدم ناراحتم که دقیقا تا فروختم طلا رکورد تاریخی زد هیچ جای زندگیم شانس یارم نبوده