maha_ab مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 عنوان سلامی کنم بعد از عروس کشون😂✋🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست بلاخره تموم شد البته هنوز تموم نشد تازه انگاری شروع شده عروسی خونه عروس هم بازم میرقصن ولی من دیگه جونی و پایی برام نمونده از پا درد دارم میمیرم همچنین سرم بخاطر سنگینی موهام روی سرم 🥺 منتظرم کی تموم شه برم خونه فقط فقط بخوابممممم🥺 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان 1403/10/07 | 00:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 چطور یادت بوده تاپیک زدی همین الان گوشیم دستم اومد دیگه الان جونی ندارم برم وسط باز نشستم سرگرم گوشی شدم😂 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 زرت من چرافک کردم خودت عروسی 😂😂خدانکنه عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 خوشبحالت ۱۳ساله عروسی آشنا نرفتم واقعا دلم میخاد برمالبته تو این ۱۳ سال عروسی دعوت شدم اما همش غریبه ... الهی 🥲🥺 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
روژان68 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 14400 همین الان گوشیم دستم اومد دیگه الان جونی ندارم برم وسط باز نشستم سرگرم گوشی شدم😂 دیگه شل کن خسته شدی نمیخواد برقصی رفتی خونه برو دوش آب گرم بگیر بخواب تا لنگ ظهر
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 بعد شب هم موقع خواب انگار رو موج ابی همش حس میکنی داری تکون میخوری😂😂 دقیقن منی که از دیشب همش وسط بودم امشبم دختر داییم اصلا نذاشت بشینیم گفت باید بترکونین عروسیمو😂 تهدید کرد عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
قبرررررر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 336 دقیقن منی که از دیشب همش وسط بودم امشبم دختر داییم اصلا نذاشت بشینیم گفت باید بترکونین عروسیمو😂 تهد ... آره یه شبه تموم میشه خستگیش نمیمونه ولی حسرت کم گذاشتن تک خوشگدرونی تو دلت میمونه
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 دیگه شل کن خسته شدی نمیخواد برقصی رفتی خونه برو دوش آب گرم بگیر بخواب تا لنگ ظهر 😂😂مگه میتونم مگه مبزارن هی آهنگای که دوس دارم میزارن نمیتونم بشینم😂🤣 ولی حیف پام درد میکنه 🥺😂 خوبه کفشام در آوردم از پام آره میرم دوش میگیرم میخوابم فردا شبم جشن داریم آخه برا فردام باید حاظر شم😂 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
روژان68 عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 14400 😂😂مگه میتونم مگه مبزارن هی آهنگای که دوس دارم میزارن نمیتونم بشینم😂🤣 ولی حیف پام درد میکنه 🥺😂 ... چه حس خوبی پس حسابی لذت ببر خوش بگذره
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 آره یه شبه تموم میشه خستگیش نمیمونه ولی حسرت کم گذاشتن تک خوشگدرونی تو دلت میمونه درسته خدایی سنگ تموم گذاشتیم هممون همه ریخته بودن وسط تنها جایی که همه نشسته بودن برا شام و رقص تانگو بود بقیش همه وسط بودن😂😂 یکیشون منم که یه جا بند نمیشدم عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
قبرررررر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 336 درسته خدایی سنگ تموم گذاشتیم هممون همه ریخته بودن وسط تنها جایی که همه نشسته بودن برا شام و رقص تان ... ایشالله همیشه شادی باشه♥️
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 چه حس خوبی پس حسابی لذت ببر خوش بگذره مرسی عزیزم امشب که جونی برامون نموند فردا به خیر بگذره😂 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 ایشالله همیشه شادی باشه♥️ مرسی عزیزم 🤍 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 قربونت نشیی عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان