donya12sh مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2190 عنوان بگید ببینمکاپشنی ک خریدم زشته یا خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست خریدمش ولی خب منهمیشه ک یچی میخرم میارم خونه میگموای این چیههه ..حالا بگید ببینم نظر شما چیه واقا زشت و داغونه یا نهو اینک کلاه نداره🙃واقا تو بازار یا پالتو فوتر بلند پر شده یا بارونی بلند و کوتاهکاپشن اصا کم پیدا میشههه 1403/10/06 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donya12sh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2190 ن خیلی قشنگه باز من کاپشن توخز ببعی گرفتم خیلی پشیمونم مال منم مشکی ن اجی خیلی خوشگله که.. اگ اونی ک تو ذهنمه میگی من خودپ طوسیشو داشتم بدم میومد ولی مشکیشو مامانم داشت خوشم میومد گاهی میگرفتم ازش😂
سالسازیرباران عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 8604 مرسی قابلتو نداره 💗 ۹۹۸ بود ۹۹۰ داد 😂 قربونت به سلامتی بپوشیمن پارسال پالتو گرفتم موندم برم یه کاپشن بگیرم یا نه
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6295 ن اجی خیلی خوشگله که.. اگ اونی ک تو ذهنمه میگی من خودپ طوسیشو داشتم بدم میومد ولی مشکیشو مامانم داشت ... ن به خاطر خزشخوشمنمیاد 😂دیگه کاریه که شده ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
donya12sh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2190 قربونت به سلامتی بپوشیمن پارسال پالتو گرفتم موندم برم یه کاپشن بگیرم یا نه مرسی گلی..بنظرم اگپولشو داری بگیر من میخاسم پالتو فوتر بگیرم ازین بلندا خالم گف بت نمیاد حالا نمیدونم تپلم نمیومد یا چی.. ولی دیگ امسالم مجبوری کاپشن گرفتم پول جمعکرده بودم واس لباس زمستونی ک رفت بجای کاپشن ی کیفمگرفتم🥲
donya12sh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2190 ن به خاطر خزشخوشمنمیاد 😂دیگه کاریه که شده بپوشش بابا خیلیم نازن اونا گرمم میکنن تازه .. من یچیو میخرم تا ی هفته میگم چ غلطی کردمچق بده فلانه ولی بعد کم کم ب دلممیشینه 😂😂
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6295 بپوشش بابا خیلیم نازن اونا گرمم میکنن تازه .. من یچیو میخرم تا ی هفته میگم چ غلطی کردمچق بده فلانه ... اره نمیدونم چرا تومغازه پرو چشامونو میبندیم😆 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
donya12sh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2190 اره نمیدونم چرا تومغازه پرو چشامونو میبندیم😆 😂🥲
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 8786 مرسی .. اینک کلاه نداره بد نیس؟ بنظرتون مقنعه رو رو بزارم یا زیرش زیرش بزار حتمانه بد نیس عالیه