2789
عنوان

عکس خودم 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 7259 بازدید | 356 پست
شماهم قشنگین...اینستا که همه فیک شدن قشنگن اینجام ک همه خوبن ...دیگه حالی ب آدم میمونه ن والا

😁❤

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ده سال کم‌گفتی ۳۸سالمه

عه خوب موندی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ناراحت نشی ولی ۳۱بیشتر میخورد انگاری

نه عزیزم ۳۱ام

اتفاقا همه میگن پایین تر نشون میده

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دارم وسوسه میشم عکسم بگذارم جلوم بگیرید 😂😂😂

این فقط یه هوسه،آنی پشیمون میشی،پشیمونی سودی نداره😈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من هش بولموردیم ۱۵ تبریز دی😂هی سوتی دی کی ورم😂

یاخجی سسین چیخاتما خخ

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

نه جلوتو نمیگیریم بزار ببینیم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

🤣🤣منم مثل توأم خوبه عکسام تو گوشی قبلیم ی هفتس این گوشی خریدم تو این گوشی عکس شخصیامو وارد نکردم وگرنه عکسمو باید از سایت جمع میکردین

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤