2789
ببخشید طعم پودر چطوره مثل جوانه گندمه؟

عزیزم من خریدم کوچکترین تغییر نکردم 

قیمت بالا بدون هیچ تغییری 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گرفتم ولی تاثیر آنچنانی ندیدم و راستش فقط یه بستشو مصرف کردم نمیتونم نظر قطعی بدم

عزیزم من با یه بستش ۵ کیلو چاق شدم. خدایی بی انصاف نباش بدن با بدن فرق داره من واسه پسرمم گرفتم اشتهاش بعد کنکور کلا کم شده بود الان الحمدالله چشم دشمنانش کور داره وزنم میگیره

من خریدم توش کرم پیدا کردم بعدشم که بهشون دایرکت دادم بلاکم کردن

همه جا هم کامنت گذاشتی کم دروغ بگو تو اسم خودت رو هم فحش گذاشتی عجب ادمای بد ذاتی هستن بعضیا ... فقط اینو بدون با خراب کردن کسه دیگه تو موفق نمیشی رو ذاتت کار کن 

من استفاده کردم نتیجه گرفتم الانم ۶ ماه میگذره وزنم تغییر نکرده ۸ کیلو اضافه کردم قبلش خیلی راه ها ا ...

سلام عزیزم خوبین شما کامنتتو خوندم لطفاً اگه پیاممو خوندی حتما جواب بده میخواستم بپرسم شما واقعا همین مارک tbm رو استفاده کردید اونم واسه چاقی چجوری بود براتون آیا فقط وزن رو برد بالا یا نه ظاهر شما هم تغییر کرد 

یعنی صورتتون پر شد ؟ از کجا میتونم همینی که شما خریدی. البته اگه اصلش رو خریدید رو بخرم 

راهنمایی میکنید لطفاً منتظرتون هستم یا دنیا سپاسگزارم 🙏 🌹 

سلام عزیزم خوبین شما کامنتتو خوندم لطفاً اگه پیاممو خوندی حتما جواب بده میخواستم بپرسم شما واقعا همی ...

گلم من این پکشون رو اخرین بار گرفتم که باهاش ۴ کیلو هم چاق شدم تا الان که انقدر ورن گرفتم از مکمل هاشون نه بعدش کم کردم عوارضی هم ندیدم ولی خیلی اشتهای شدید نمیده طعمش قبلا خیلی خوب نبود تو اون پک مشکی ها ولی این جدیدا خیلی خوشمزس دخترم همش میگه مامان به منم بده صورتمم خوب پر شد انگار گونه دراوردم 

گلم من این پکشون رو اخرین بار گرفتم که باهاش ۴ کیلو هم چاق شدم تا الان که انقدر ورن گرفتم از مکمل ها ...

عزیزم این پک شما گرفتی ؟؟ روی اشتها وجذبت تاثیر داشت ؟ من میخوام بگیرم تپل بشم ...صورت تپل میکنه ؟؟