smrsh مدیر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 عنوان قلب جنین😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 157 پست سلام دوستان من هفته ۱۲بارداری ام ۷هفته رفتم سونو قلب تشکیل شده بود امروز رفتم ان تی گفت توی۹هفته رشدش متوفق شده وضربان قلب نداره دارم دیونه میشم...کسی تجربه داره؟مشکل چی میتونه باشه بیا نجنگیده نبازیم...✌ 1403/10/06 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 ن گلم هنوز اقدام نکردم ولی دکترم بهم گفت خواستی اقدام کنی حتما تحت نظر پزشک باش برا سقط بپر بپر کن ... از کورتاژ خیلی میترسم بیا نجنگیده نبازیم...✌
gfhdysrej عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3940 منم خیلی نکرانم مشکل جدی داشته باشم دوتا علت داره یا اسپرم ضعیفه ک در این حالت یا کلا لقاح صورت نمیگیره یا وسط رشد جنین ایست قلبی پیش میاد.علت دوم خونرسانی مادر ب جنین مشکل داره که خون ب جنین نمیرسه و از یه سنی یهوو متوقف میشه.هرجفتش درمان داره اما تضمینی نیس ک تکرار نشه.
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 عزیزم راضی باش به رضای خدا پسر من توی ۳۹ هفته آسمونی شد توی هفته های پایین داشت سقط میشد خیلی به خدا ... ای واااای عزیزم چقد سخت😭😭😭😭 بیا نجنگیده نبازیم...✌
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 دوتا علت داره یا اسپرم ضعیفه ک در این حالت یا کلا لقاح صورت نمیگیره یا وسط رشد جنین ایست قلبی پیش می ... اها مرسی عزیزم بیا نجنگیده نبازیم...✌
gfhdysrej عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3940 وای ن حتما باید برا بار دوم تحت نظر پزشک میبودی چون ما که این اتفاق افتاده برامون باید قبل اقدام چند ... همه اینکاررارو کردم زیر نظر متخصص بودم ازاولش. اما هرکی دفعه اول کورتاژ میکنه باید دفعه دوم آنوکساپارین بزنه . اما دکترم بهم نگفت. بعدها فهمیدم.
golbarg77 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1402 از کورتاژ خیلی میترسم اتفاقا کورتاژ بیهوش میشی هیچیم نمیغهمی ولی شیاف که بزارن کمی درد داره
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 برای کورتاژ توی بیمارستان باید دوتا سونو از دوجای مختلف داشته باشی وگرنه قبول نمیکنن. اگر امروز بتونم اورژانسی نوبت بگیرم میرم بیا نجنگیده نبازیم...✌
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 اتفاقا کورتاژ بیهوش میشی هیچیم نمیغهمی ولی شیاف که بزارن کمی درد داره عه واسه کورتاژ بیهوش میکنن فکر میکردم دردو کامل حس میکنم بیا نجنگیده نبازیم...✌
golbarg77 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1402 همه اینکاررارو کردم زیر نظر متخصص بودم ازاولش. اما هرکی دفعه اول کورتاژ میکنه باید دفعه دوم آنوکساپا ... پس منم باید بزنم برا بعد عید میخوام اقدام کنم امیدورام که دیگه پیش نیاد
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 حالا چرا نرفتی کورتاژ رفتم بیمارستان صبح گفتن یک هفته صبر کن اگر دفع نشد بیا بستری شو بیا نجنگیده نبازیم...✌
gfhdysrej عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3940 پس منم باید بزنم برا بعد عید میخوام اقدام کنم امیدورام که دیگه پیش نیاد اره حتما یه دکتر ک تخصصش ناهنجاری های مادروجنین هس رو پیداکن و زیرنظراون باش
gfhdysrej عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3940 اگر امروز بتونم اورژانسی نوبت بگیرم میرم اره نذار بمونه چون عفونته و خدانکرده وارد خونت میشه. حتما دوتا سونو از دوتادکتر مختلف بگیر. درضمن باید ناشتاباشی.
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 حالا چرا نرفتی کورتاژ صبح رفتم بیمارستان گفتن یک هفته صبر کن اگر دفع نشد بیا بستری شو بیا نجنگیده نبازیم...✌
smrsh مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 609 اره نذار بمونه چون عفونته و خدانکرده وارد خونت میشه. حتما دوتا سونو از دوتادکتر مختلف بگیر. درضمن با ... برای سونو باید ناشتا باشم؟ بیا نجنگیده نبازیم...✌