2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درست میگین، میشه آدرس پیجتون رو بدین؟

بلللهه..لتفاقا تازه زدم احتیاج به فالوور داره بیاید فالو کنید

tadrisekhosusi

اخرشم یه ۳۱۷۲ به انگلیسی داره

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊
نمیدونم چقدر موثره...ولی خب امتحانش که ضرر نداره....من ریاضی تدریس میکنم...همه مقاطع .ریاضی عمومی ها ...

خوب یه راه ای دی یا ایمیل یا شماره بدین..محدودتونم بگین کجا میشه

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊
میشه بگی محدوده ی کجای ساری  هسسی؟ اونجوری باز بهتره

محدوده جهان پیما

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

در صورتیکه در زمینه  تدریس خصوصی  دروس ابتدایی،تدریس خصوصی دروس راهنمایی،تدریس خصوصی دروس دبیرستان و پیش دانشگاهی،کنکور، تدریس خصوصی ریاضی ، تدریس خصوصی فیزیک ،تدریس خصوصی شیمی، تدریس خصوصی عربی ، تدریس خصوصی زبانانگلیسی،تدریس خصوصی زیست،تدریس خصوصی دروس دانشگاهی در تمام رشته های فنی مهندسی،حسابداری،مدیریت،اقتصاد و ... 

ویا در زمینه تدریس خصوصی گیتار ، تدریس خصوصی ویولن ، تدریس خصوصی پیانو ، تدریس خصوصی ارگ ،تدریس خصوصی فلوت،تدریس خصوصی آکاردئون، تدریس خصوصی تار ،تدریس خصوصی سه تار، تدریس خصوصی سنتور ،تدریس خصوصی دف، تدریس خصوصی تنبک ،تدریس خصوصی نی،تدریس خصوصی تنبور،تدریس خصوصی کمانچه و سایر سازهای مد نظر شما نیاز به مشاوره و تدریس داشتید  با موسسه بهار اندیشه تماس بگیرید.

22924816

22924817

بهترین اساتید رو در سامانه آنلاین پی سی کلاس پیدا کنید. تدریس خصوصی و گروهی بصورت آنلاین و یا حضوری برای تمام مقاطع و تمام شهرها و حتی روستاها

تدريس خصوصي رياضي    ، تدريس خصوصي شيمي ، قیمت تدريس خصوصي فيزيک ، تدريس خصوصي زبان انگليسي ،  تدريس خصوصي زبان انگلیسی ،  تدريس خصوصي در تهران ،  تدريس خصوصي در مشهد ، تدريس خصوصي در شيراز

بهترین اساتید رو در سامانه آنلاین پی سی کلاس پیدا کنید. تدریس خصوصی و گروهی بصورت آنلاین و یا حضوری برای تمام مقاطع و تمام شهرها و حتی روستاها

تدريس خصوصي رياضي    ، تدريس خصوصي شيمي ، قیمت تدريس خصوصي فيزيک ، تدريس خصوصي زبان انگليسي ،  تدريس خصوصي زبان انگلیسی ،  تدريس خصوصي در تهران ،  تدريس خصوصي در مشهد ، تدريس خصوصي در شيراز