2777
2789
عنوان

سوده هروی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
انشاالله عزیزم فایلای عزت نفس یمقداری راجع ب سایه توضیح دادن

اره  هیچی نگو ازعزت نفس😂ک چندماه آزگار کارم بود پاشم باز

عین پتک بود

ولی ارزششو داشت واقعا 

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
اره دقیقا ولی خب هزینش سنگین و ارتباط باکودک درون اسنم مشکل دارم

اوهوم جدایی تا تعالیشو قصد کردم گوش کنم و اجرا.خیلی خوبع .درمورد کودک درونم میگع زیاد.دستاورداشونو ک میخوندم زیاد اشاره کردن ک شفای کودک درونو بااین دوره اش حل کردن

تله رهاشدگی رو هممون داریم و اصلی ترینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هیچی نگو ازعزت نفس😂ک چندماه آزگار کارم بود پاشم بازعین پتک بودولی ارزششو داشت واقعا

خیلی سخته ببین دوره ها طوری بخودت میای میبینی چقدربدزندگی کردی 🤦🏻‍♀️خیللیی سنگین پذیرشش من الان چندوقت حالم بد چون ریشه ای دارم کارمیکنم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

خیلی سخته من بارهاچالش شروع وردم نتونستم تااخرش برم امیدوارم اینبار بتونم

ان شالله عزیزم

سخت نگیر ب خودت. نتونستی و نشد هم نشد... ب کجا چنین شتابان

همین ک مانعا رو بفهمیم ک مانع میشن و رد شیم ازشون مهمترینه

اوهوم جدایی تا تعالیشو قصد کردم گوش کنم و اجرا.خیلی خوبع .درمورد کودک درونم میگع زیاد.دستاورداشونو ک ...

یکی از بزرگترین مشکلات زندگیم ترس از رهاشدن هنوز نتونستم ارتباط بگیرم توی اینم یمقداری راجع ب سایه توضیح داده تمرین داره

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

ان شالله عزیزمسخت نگیر ب خودت. نتونستی و نشد هم نشد... ب کجا چنین شتابانهمین ک مانعا رو بفهمیم ک مان ...

انشاالله اخه زندگیم شرایط حساسی داره باید کارکنم روخودم دقیقا الان تونقطه صفرم

خیلی سخته ببین دوره ها طوری بخودت میای میبینی چقدربدزندگی کردی 🤦🏻‍♀️خیللیی سنگین پذیرشش من الان چن ...

خیلی سخت🤧یوقتا واقعا خسته میشم :( 

اصن هرجمله ای از کانال.اینستا. دوره ها. هرررررجاااا  میگه میگم این ک منم😂😂

خیلی سخت🤧یوقتا واقعا خسته میشم :( اصن هرجمله ای از کانال.اینستا. دوره ها. هرررررجاااا میگه میگم ای ...

🤦🏻‍♀️هروقت کم میارم یا مقاومت دارم میرم دستاورد هارو گوش میدم

یکی از بزرگترین مشکلات زندگیم ترس از رهاشدن هنوز نتونستم ارتباط بگیرم توی اینم یمقداری راجع ب سایه ت ...

هر دوره ای کارکنیم خوبه. ی سری ب قولش قفلا شکسته میشه

ولی طردشدگی اصلی رو توی جدایی تاتعالی توضیح میده کامل و مفصل

۵..تاشو گوش کردم قبلا . نتونستم ببرم جلو از بس حق بود

منم😍

یا ی گروه تم نفره واس خودم ساختم من. تغییرات و دستاوردای خرد خردمو نوشتمو.یاعکس فرسستادم وقتایی ک دون شدم نگاشون میکنم اوکی تر میشم

اخه این موقعای حال بدی دیدی ک همش حس لیاقته  درگیره

ازاین دستاوردایی ک میذارن سهم ما شه ان شالله😍😍

روی صبر و عجول نبودن و کمالگراییم باید کارکنیم. واقعا من بی صبریم بالا میزنه باید مدیریتش کنم 

منم😍یا ی گروه تم نفره واس خودم ساختم من. تغییرات و دستاوردای خرد خردمو نوشتمو.یاعکس فرسستادم وقتایی ...

اره نداشتن حس، لیاقت وعدم ارزشمندی باعث میشه نتونی روخودت کارکنی

ازاین دستاوردایی ک میذارن سهم ما شه ان شالله😍😍روی صبر و عجول نبودن و کمالگراییم باید کارکنیم. واقع ...

منم همینطورانشاالله🤲🏻✨

منم😍یا ی گروه تم نفره واس خودم ساختم من. تغییرات و دستاوردای خرد خردمو نوشتمو.یاعکس فرسستادم وقتایی ...

عزیزم شمامشکلتون چی بود واسه تهیه دوره