2777
2789

يه پالتو جلوباز خانومانه كه از پشت چاك داره از اونا بپوش اتو و كشيده و مرتب باش با به سلوار جذب يه نيم بوت كه بلند نباشه يعني تا قوزك پات باشه روسري يا شال رو هر كدو بيستر بهت مياد سر كن يه رنگ سنگين هم ست كن مثلا من تو مراسم هاي رسمي يا مشكي يا سفيد يا كرم و قهوه اي ست ميكنم كه به رنگ پوستم ميادش شما با توجه به رنگ پوستت ست كن عطر هم حسابي بزني ها اما ارايش ات خيلي ملايم باشه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تیپ همیشگیت چطوره؟ چادر یا مانتو؟ محل قرار کجاست؟

چون شاغلم لباس فرم دارم 

اما مانتویی هستم 

آرایش هم میکنم هیچ کس متوجه نمیشه همه میگن چرا آرایش نمی کنی در حالی که من آرایش میکنم

همون مدلی که خودت همیشه هستی باش 

درمورد اینکه چی بپرسی هم بنظر من اول بشین اولویت های خودتو بنویس که چه چیزایی به ترتیب برات مهمن و بعد بپرس ازش

تحصیلاتش ، طرز فکرش ، عقایدش ، اینکه از همسرش چه توقعاتی داره ، سطح درامد و وضعیت مالیش و خیلی چیزای دیگه

به تیپ همیشگیتون نزدیک باشه 

ارایش غلیظ نکنین

کفش راحت بپوشین چون ممکنه نیاز به قدم زدن باشه

پالتو بپوشین ولی زیرش چیزی بپوشین که اگه لازم شد برید محیط سربسته بشه دکمه هاشو باز کرد

رژلب رنگ ملایم 

عطر حتما بزنین

ناخوناتون کوتاه باشه و اگه دوست داشتین لاک بزنین

کفشاتون تمیز باشه

کیف خیلی بزرگ با خودتون نبرین

به نگاهشون خیلی توجه کنین ببینین دورو اطرافشو دید میزنه یا نه

به حرفاش و رفتاراش نحوه خوردن رفتار کردن اینکه به رفتارای شما چه واکنشی انجام میده

حتما باهاش وارد بحث بشین سکوت اصلا راه درستی نیست باید از همهلحظات برای شناخت بیشتر استفاده کنین

ناز و عشوه از نظر بنده مناسب این دیدار نیست رفتار همیشگی خودتونو داشته باشین لبخند یادتون نره خیلی مهمه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
اگه امکانش هست رنگ پالتو یا شلوارتو عوض کن مثلا کرم رنگ بپوش. شال یا روسری رنگی.

پالتو کرم و جیگری هم دارم 

اما چون پالتو مشکی ام خیلی بهم میاد میخواستم همون رو بپوشم

یه سری ویس های دکتر فرهنگ یا فکر کنم دکتر شیری هم هست که در مورد همین اشنایی و ملاک های ازدواج و خواستگاری و ایناس یبار من گوش دادم خوب بود نسبتا

فکر کنم تو نت سرچ کنی باشن ، اگر پیدا کنی گوش بدی خوبه