2777
2789
عنوان

زندایی شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6697 بازدید | 82 پست
مگه زندایی شدن خوشحالی داره دوست عزیز،چرا من خوشحال نشدم با زندایی شدن

والا من خیلی خوش ذوقم و نینی بامزه است

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا نمیزاره؟

شوهرم بغلش کرده به هیچکدوممون نمیده بغلش کنیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مگه زندایی شدن خوشحالی داره دوست عزیز،چرا من خوشحال نشدم با زندایی شدن

منم وقتی زندایی شدم خوشحال شدم آخه خواهرشوهرم 3 سال منتظر بود چقدر ذوق کردم و براش لباس و اسباب بازی خریدم 

البته خواهرشوهر گرامی بعدا خیلی جبران کرد تا حالا دخترای منو یه بوس نکرده این بشر 😅😂

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
اون سبزا چیه کجایی هستین

لباس خودشونه محلیه

منم وقتی زندایی شدم خوشحال شدم آخه خواهرشوهرم 3 سال منتظر بود چقدر ذوق کردم و براش لباس و اسباب بازی ...

همون دیگه،زنداییا وقت و پول خودشونو تلف نکنن پس

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

اسمش چیه این فندق کوچولو؟

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
لاری هستین عزیزم؟

اقوام پدریش مال شیرازن نمیدونم دقیق

همون دیگه،زنداییا وقت و پول خودشونو تلف نکنن پس

آره همه هزینه ها رو برای بچه خودشون کنن 😂