2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 39 پست
انتظار خیلی سخته منم تصمیم گرفتم دو سه ماه استراحت کنم و اقدام نکنم زندگیم شده استرس 

اره بابا استرس دشمنه بارداریه منم تصمیم گرفتم اصلا بهش فکر نکنم یا میشه یا نمیشه ولی از این عکس رنگی بدجوری ترسیدم   

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود گاهي نميشود که نميشود که نميشود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بخاطر روحیه نیست ،احتمالا گرفتگی خفیف داشتی که با عکس رفع شده،منم درد داشتم

نمیدونم عزیزم گفتن مشکلی نداری الان 4 ساله که میگذره ولی...

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
اره بابا استرس دشمنه بارداریه منم تصمیم گرفتم اصلا بهش فکر نکنم یا میشه یا نمیشه ولی از این عکس رنگی ...

ترس نداره که داشته باشه هم میفهمی شکل چیه

و خدایی که در این نزدیکیست ....... 
ترس نداره که داشته باشه هم میفهمی شکل چیه

دکترم بهم گفته که استرس عملکرد لوله هارو مختل میکنه و نمیذاره روال عادی طی بشه بهش فکرنکن

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود گاهي نميشود که نميشود که نميشود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود...
نمیدونم عزیزم گفتن مشکلی نداری الان 4 ساله که میگذره ولی...

دکترم بهم گفته که استرس عملکرد لوله هارو مختل میکنه و نمیذاره روال عادی طی بشه بهش فکرنکن

استرس همیشه کارو خراب میکنه توکل کن به خدا ایشالا که این ماه باردار بشی و بیای خبرشو بدی 

و خدایی که در این نزدیکیست ....... 

درد داره..البته بدن با بدن فرق داره..یکی درد حس نیکنه یکی نه...من رفتم نیمه کاره..داشت لوله را میزاشت داخل واژن اینقدر حیغ کشیدم..خانوم گفت بلتد شو..نمیندازم برات..منم اومدم دیگه نرفتم..من کرج..البته تو کرج بیمارستان مریم با بیهوشی داره..تهران کلینیک ابن سینا

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
من ابان انداختم باید صبحانه بخوری بری بعدش خودت یه مسکن قوی بنداز  برو البته اونا یه هیوسین به ...

یه سوالی داشتم

اون سمتتون که پیچ خورده بود تو عکس مثل یه توپ افتاده بود؟

دکترتون دید عکستون رو چی گفت؟؟ اشکال جدی ای یعنی وجود نداشت با وجود پیچ خوردگی لوله؟

عزيزم نميخوام بترسونمت اما واسه من كه خيلى درد داشت. جايى كه رفتم بيحسى نداشت ٢ ساعت قبلش هيوسين و نوافن خوردم. توى مطب هم نيم ساعت قبل از شروع عكس بردارى امپول ديازپام خودشون به من زدن. اولش مثل معاينه زنان معمولى بود درد خاصى نداشت. ولى درد واسه وقتى بود كه مايع رو فشار دادن كه وارد لوله ها بشه. دردش واسه من زياد بود جورى كه جيغ بلند ميكشيدم و از دكتر ميخواستم ادامه نده و گريه ميكردم ولى همه ى درد اندازه شايد ١٠ يا ١٥ ثانيه بود بعدش هم ٢ روز لك بينى داشتم و انتى بيوتيك خوردم و تمام. بازم بستگى به شرايط و بدن هر شخص داره نبايد مقايسه كنى خودتو با كسى. 

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد  خدايا خودت مراقب تودليم باش💞
یه سوالی داشتم اون سمتتون که پیچ خورده بود تو عکس مثل یه توپ افتاده بود؟ دکترتون دید عکستون رو چی ...

عین کلاف در هم پیچیده بود... عین کاموا که پیچیده تو هم

با فشار مایع که تزریق شد الحمدلله باز شد که در عکس اخر  نشون داد که لوله ام صاف بود

عین کلاف در هم پیچیده بود... عین کاموا که پیچیده تو هم با فشار مایع که تزریق شد الحمدلله باز شد که ...

خداروشکر

برای منم همینطور بود که شما میگید ولی نمیدونم باز شده یا نه.

شما تهرانید؟؟ میتونم بپرسم کجا عکس رنگیتون رو گرفتید؟؟