2777
2789
عنوان

خسته ام

239 بازدید | 18 پست

مامانهای عزیز از کمر درد و‌خستگی نابوووودم، دیگه نا ندارم کارهای خونه تمومی ندارم پسرم سه ماهشه یه روند بغلمه پدرم در اومده شوهرم هر دفعه در حال جیم شدن و فراره که تو بچه داری کمک نکنه همش انگار دارم موش وگربه بازی می کنم انقدر باید باهاش کلنجار برم تا یه جا بچه عوض کنه تا یک دقیقه بچه رو بغل کنه .دست تنهام حالم خیلی بده هم روحی هم جسمی 😖😢😢😢😢😢😖

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چطوره یک کارگر بیارین یک روزه همه جا رو برق میندازه و تمیز تحویل میده بعدش دیگه حواستون باشه خیلی اشفته نشه 

اگه ایشون بازی در میاره تا کمک نکنه شمام خوب بازی کن مجبورش کن تا عادت کنه 

بچه مال هر دوی شماست زندگی هم همینطور اسمشم هست زندگی مشترک این مفهومو به هر ترفندی هست براش جا بندازین کار خونه کار بچه کار بیرون مشترک لذت و تفریح و پس انداز و خرید هم مشترک 

روزی یک دونه ول وومن هم بخورین که تقویت بشین

حال متکلم از کلامش پیداست

درکت میکنم چون خودمم تازه این روزا رو گذروندم

کار خاصی نمیتونی بکنی

چون مردی که نخواد کمک کنه آسمون ر به زمین بدوزی نمیکنه

شاید ادای کمک رو دربیاره ولی طوری رفتار میکنه که پشیمون میشی

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

بعضی آقایون پسر دوس دارن نمیگن پسر بچه شلوغه یجا وانمیسته که بعدنم کمک نمیکنن تو نگهداری      من از الان میگم دختر میخام ک آروم باشه خودش برا خودش بازی میکنه لاقل وختایی ک به کارای دیگه میرسی

خدا قوت مامان خانوم

یکم سعی کن ریلکس باشی

کارای خونه رو حساس نشو

آقای همشرو بگو اگه تو بچه داری در میری پس تو کارای خونه یکمی کمک کنه گلم

اگه صحبت کنی حتما درست میشه

برا خودت حساس و بزرگش نکن 

🙇
كاراتو بزار وقتي بچه خوابه انجام بده خيلي هم غذاهاي سخت  و زمان بر درست نكن  اگر ظرفش ...

خواب بچه ام‌خیییلی سبکه نیم ساعت نیم ساعت می خوابه وقتی هم می خوابه از تر اینکه بیدار نشه نمی تونیم جوم بخوریم

ماشین ظرفشویی دارم

شوهرمنم همینه.یه لیوان ابم میخوره لیوانو باید من بردارم.تو بچه داری هم یبار کمکم نکرده.چه برسه به عوض کردن پوشک.یکی از دلایلی هم که دیگه محاله بچه بیارم همینه.چون دست تنهام تو هرشرایطی... تازه باردارم بودم یبار باهام نیومد دکتر.

درخواست دوستی قبول نمیکنم

شوهر من تازه می گه دوتا دیگه باید بیاری

اصلا زیر بار نرو.شوهرمنم اوایل میگفت.اما اونقد گفتم دیگه راضی شده

تازه جرات ندارم بگم امروز خستم شده !

میگه حالا خوبه یه بچه داری فقط !

ا صلا زیر بار نرو.شوهرمنم اوایل میگفت.اما اونقد گفتم دیگه راضی شده تازه جرات ندارم بگم امروز خستم ...

شوهر منم کمکم نمیکنه . تا هم یکم غر میزنم یا میگم خسته شدم میگه ناشکری نکن . خیلیا آرزوشونه بچه داشته باشن 😐 . یعنی قشنگ دهنمو میبنده 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
شوهر منم کمکم نمیکنه . تا هم یکم غر میزنم یا میگم خسته شدم میگه ناشکری نکن . خیلیا آرزوشونه بوه داشت ...

منم دیگه جرات ندارم بگم خستم.. خستگیمو تو دلم میریزم بیشتر احساس ناتوانی میکنم....

منم دیگه جرات ندارم بگم خستم.. خستگیمو تو دلم میریزم بیشتر احساس ناتوانی میکنم....

چند وقتشه بچتون ؟

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄