2777
2789
عنوان

ایده شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 33083 بازدید | 196 پست

خواهرزاده ام کوکی های خوشمزه و خوشمل درست میکنه برا شب یلدا . سفارش هم میگیره قیمت هاش هم خوبه

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا

امسال مامانم اینا برام چله ای میارن.مادرشوهرم اینام هستن البته تولد شوهرمم هس .شام و پسر و کیک و بقیه چیزاا فکرشو نکردم باید چیکار کنم.ب منم بگید😢

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میرم خونه مادرشوهر ولی هیچی با خودم نمیبرم😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
بگو سال دیگه هم خانواده تودو دعوت میکنم تا ناراحتی پیش نیاد

خدایی تاحالاهرچی فرق گذاشتم بین خانواده هااعتراضی نکرده،خودشم اصلآبین خانواده من وخودش فرق نمیذاره

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
امسال مامانم اینا برام چله ای میارن.مادرشوهرم اینام هستن البته تولد شوهرمم هس .شام و پسر و کیک و بقی ...

کیک و بده بیرون درست کنن 

ژله هندونه ای درست کن ، انار و پفیلا و تخمه و میوه 

شامم سوپ شیر و جوجه و یه خورشت 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اینم ایده من واسه شب یلدا،ژله بستنی هندوانه

بمنم یاد میدی ژله بستنی رو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
کیک و بده بیرون درست کنن  ژله هندونه ای درست کن ، انار و پفیلا و تخمه و میوه  شامم سوپ ش ...

👍👍👍

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

چیز میز یاد بدیم به همدیگه هر کی هرچی بلده

ما احتمالا شاممون کوبیده باشه اونم دست پخت شوهرم خودمم میخوام ژله درست کنم ببرم هندونه و انارو لبو و تنقلاتم داریم

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

ماهم خونه خودمونیم شب یلدا برای من که مادرشوهرم تو شهردیگه هست خانواده خودم هم فوت کردن یعنی یک شب م ...

عزیزدلم دوتایی جشن بگیرین ناراحتی چرا شام برید ی رستوران عالی با کلی دسرای خوشمزه سفارش بدید یابرید ی رستوران سنتی باخودتون هندونه و این چیزا ببرید دوتایی خوش باسید 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نابلد😢😢😢

اگه بلدی یاد بده

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍