2777
2789
عنوان

ایده شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 33083 بازدید | 196 پست

سلام 

منم 3ساله ازدواج کردم. سال اول که شب یلدا ماه صفر بود کار خاصی نکردم. 

سال دوم با پفیلا ننه سرما درست کردم بردم خونه مامانم اینا ... مامانم بازش نکرد گفت ببر خونه مادرشوهرت خخخخ 

سال سوم که میشد پارسال هم کدو حکاکی کردم هم ژله درست کردم هم پفیلا درست کردم بردم...

البته ما شبهای یلدا شام میریم خونه مامانم اینا... بعد شام میریم خونه مادرشوهرم... 

ولی خانواده همسرم تو این فازها نیستن.. هیچ کس چیزی نیاره شاید اون یکی برادرشوهرامم میوه اینا بیارن که دست خالی نباشن... ولی خواهرشوهرام هیچی... تازه کلی هم قیافه میگیرن که من چیزی می برم... برای همین امسال اط یه سرف میگم هیچی نبرم... از یه طرف چون باردارم مطمئنم خواهرشوهرام تیکه می اندازن.. اخه قبلا میگفتن سارا بچه نداره وقتش آزاده برای اینجور کارا ما بچه داریم وقت نمیکنیم...اینه که نمیدونم چه کنم خخخخ 

سلام  منم 3ساله ازدواج کردم. سال اول که شب یلدا ماه صفر بود کار خاصی نکردم.  سال دوم با ...

بنظرم بیخیال شو هیچی نبری بهتره همون نینیت خودش یه دنیاس یکمی هم فس فس کن بگو بچه داری خیلی سخته

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امسال مامانم اینا برام چله ای میارن.مادرشوهرم اینام هستن البته تولد شوهرمم هس .شام و پسر و کیک و بقی ...

وای منم مث شومام برام میارند تازه خاهرامم میاند شام از یه طرفی میخام بپزم اما همیشه شب یلدا از بس چیز میخوریم کسی زیاد شام نمیخوره.تو نذرم بود شام سبک باشه

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
وای منم مث شومام برام میارند تازه خاهرامم میاند شام از یه طرفی میخام بپزم اما همیشه شب یلدا از بس چی ...

من قرار گذاشتم شامو ساعت 6 یا 7 بخوریم

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

سلام  منم 3ساله ازدواج کردم. سال اول که شب یلدا ماه صفر بود کار خاصی نکردم.  سال دوم با ...

اتفاقا به نظرم یه چیز خوب ببر که بفهمن با بارداری هم میشه هر کاری کرد ..خخخ

من یه پسر شیطونم
بنظرم بیخیال شو هیچی نبری بهتره همون نینیت خودش یه دنیاس یکمی هم فس فس کن بگو بچه داری خیلی سخته

اخه نمیخوام زبونشون دراز بشه... باز من یه چیزیایی در باره شون میگم همه منو متهم میکنن که چه اخلاقی داری تو... 

اتفاقا به نظرم یه چیز خوب ببر که بفهمن با بارداری هم میشه هر کاری کرد ..خخخ

آره اینم خوبه 😀

خخخ میخوام یه ژله گنده درست کنم... تا ... درآد....

منم امسال سعی میکنم چشم فامیل شوهرو درآرم

خوشبختانه خودشون تو هیچی سلیقه ندارن خخخ هر مدلی درست کنم ببرم شوهراشون به به و چه چه میکنن خخخخ&nbs ...

خییییلی هم عالی ...واسه همینه که خواهر شپهرات تیکه میندازن ..از حسودیه ..تو کار خودتو بکن ..نباید حرف دیگران روت تاثیر بذاره

من یه پسر شیطونم
خوشبختانه خودشون تو هیچی سلیقه ندارن خخخ هر مدلی درست کنم ببرم شوهراشون به به و چه چه میکنن خخخخ&nbs ...

مال من کلا تو تزئینات و اینجور چیزا زیر صفرن اما اصلا هم واسه هیچی به به خشک و خالیم نمیگن بدبختی اینجاست

مال من کلا تو تزئینات و اینجور چیزا زیر صفرن اما اصلا هم واسه هیچی به به خشک و خالیم نمیگن بدبختی ای ...

شیوا جون خودشون که نمیگن .... شوهراشون میگن... مخصوصا یکی از خواهرشوهرام که خیلی ادعا داره و هیچی بلد نیست شوهرش عاشق این چیزاست یه سیری ژله نیمرو درست کرده بودم شوهرش رفته بود تو اداره به همکاراش تعریف کرده بود که یه جرفتم مهمونی نیرو اوردن ولی ژله بود خخخخ 

خودشون میگن ما اهل تجملات نیستیم... اینا اسراف هست!!! تازه شوهرمم پر میکنن که نکنید از این کارا خخخ

شیوا جون خودشون که نمیگن .... شوهراشون میگن... مخصوصا یکی از خواهرشوهرام که خیلی ادعا داره و هیچی بل ...

اما عوضش شوهرم از کارام تعریف میکنه از الان میگه هرچی لازم داری بگو بخرم یه چیز متفاوت درست کن ببریم