2821
2789
عنوان

ماهی قباد

| مشاهده متن کامل بحث + 9514 بازدید | 25 پست

بهتر بود میدادی برات پاکش میکرد،حالا پاکش کن بذارش تو سیر و ابلیمو یه نیم ساعت مزه بگیره و بوشو؛بعد توی مخلوط آرد گندم+نمک+زردچوبه بغلتونش بنداز تو روغن سرخ بشه؛با سبزی پلو یا پلو سفید+هشوو میل کن😋😋😋

💃عروسِ بندر💃

جاتون خالی.دوستان.ببخشید اگه دلت خاس

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما این مدلی درست میکنیم معمولایا قلیه ماهیش میکنیم؛دستور شکم پرشو دقیق نمیدونم که بگم ولی فک کنم اون ...

ممنون دوستم بابت لطفت

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
ما این مدلی درست میکنیم معمولایا قلیه ماهیش میکنیم؛دستور شکم پرشو دقیق نمیدونم که بگم ولی فک کنم اون ...

دوستم قلیه اش چجوریه؟  

قباد و شیر جزو بهترین ماهیای جنوب هستن عزیزم و گوشت خوش طعمی دارن😋😋😋

اگه تازه باشن. این یخ زده ها معلوم‌نیست برای کی هست. من شمالم. یکی تو بازار ماهی فروشا میفروخت مغازش پلمپ‌کردن. به خاطر یخ زدگی ماهی چون معلوم‌نبود برای کی هست

❤️🌷

دوستم قلیه اش چجوریه؟    

ببین رفتم نگاه کردم دستور قلیه میگو بود ولی باهم فرقی ندارن دستوراش یکیه فقط اونجا ب جای میگو ماهی رو باید بذاری تفت بخوره با مواد یه کم که دیدی گوشتت نرمه آب تمر و اینارو بریز بذار جا بیفته؛دیگه اخر موقع کشیدن هم میتونی ماهیارو دربیاری تو ی ظرف و قلیشو جدا بریزی تو ظرف دیگه

💃عروسِ بندر💃
گلم چجوری بپزمش .توگوگل زدم چیزجالبی نداشت

فقط شکمشو خالی کن، آب شش هاشم ببر، که گوشتش تلخ نشه بعدم که تمیز کردی نمکو فلفلو آب لیمو بزن، بعد خواستی 5_10دقیقه آب پز کن با آب داغ که پوستش جدا بشه بعد سرخ کن، ولی من خودم نمک فلفل که زدم یکم ابلیمو میزنم که بو نده میزارم توفر کامل میپزه خیلیم خوشمزه میشه