2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 32515 بازدید | 394 پست
سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

وقتی با پارتنر ایشون خیانت میکنه بایدم ربط داشته باشه 

درضمن داداششه چطوری میتونه سکوت کنه وقتی به داداشش خیانت میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری دیدی

پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من گفتم میخوای حرصم دربیاری عکسارو نشونم داد و کلی چیز دیگه😭😭😭😭😭کاش مرده بودم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

این حرف ادای با کلاسی در آوردنه دیگه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
متاسفم میشه جریانو بگی چجوری فهمیدی؟

گفتم عزیزم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچها صبر کنیم بگم

از نظر شماها دنیا لجنم بگیره مردم باید هیچی نگن و کاری نداشته باشن.

اسمش هم میذارین دخالت نکردن...

ارع بزارن زن داداشه با هم دستی معشوقش داداش بیچاره رو یا سرکیسه کنن یا سربه نیست... 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من ...

از تاپیک های قبلیت معلومه خودت هم با دوست پسرت رابطه داشتی سه تاییتونو به جرم زنا میگیرن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792