2777
2789
عنوان

دختر 10ماهه م کاری نمیکنه هیچی بلد نیست🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 56 پست
میدونی چیه مشکل از خودمه که با بقیه مقایسه س میکنم مثلا دختر داداشم سه ماه از دختر من بزرگتره اون 8م ...

اصلا مقایسه نکن.بدن با بدن خیلی متفاوته

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچیش نیست، حساس نشو، دختر من نه ارتباط چشمی درست حسابی داشت، نه هنوز که 2سال و نیمه هست به صدا زدن ...

ببخشید بچه تون هیچوقت برنمیگرده به اسمش؟ بچه من گاهی برمیگرده گاهی نه نمیدونم اسمشو بلده یا نه 

ببخشید بچه تون هیچوقت برنمیگرده به اسمش؟ بچه من گاهی برمیگرده گاهی نه نمیدونم اسمشو بلده یا نه

نه اصلا

حالا صداش بزنم آقاجون با بی میلی یه نگاه میندازه😁

نمیدونم چرا ولی کلا فکر میکنم مفهوم‌ را نمیدونه، نمی‌فهمه وقتی صداش میزنی باید توجه کنه

چون اگه کار بدی بکنه و بلند داد بزنم اسمش را فوری فرار میکنه زیر میز و میزنه زیر گریه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ببخشید چند وقتشه؟

دو سال و نیم

رفتم متخصص اطفال شربت امگا 3 داد واسه اینکه زودتر حرف بزنه

متخصص طب سنتی هم بردم گفت لبنیات بهش نده، پوستش سفیده بلغمش بالا میره دیرتر حرف میاد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
از کی باید منو مامان صدا کنه؟ یا به باباش بگه بابا ؟ بابا ماما میگه ولی طوطی وار

دختر من فقط وقتی خیلی منا میخواد با اشک و گریه جدیدا میگه مامان

به همسرت بگو بهت بگه مامان، شما هم بهش بگو بابا زودتر یاد میگیره، تقریبا بین 12 تا 18 ماه

ای جونم اینو بده من بخورمش نازنازی

همونه ک دکتر گفته بچه فامیلمون اینجوری بود بعضی وقتا از خواب بیدار میشد چشش کلا بسته میموند، گفت تا یسال بعد خودش اگه خوب نشد میل میزنن ، بعد یسال خودش خوب شد . فقط گفته بود درطول روز ماساژش بدین . یادم نیست دارو هم داد یان ولی هرچی دکتر گفته همونو گوش کن

2790
2778
2791
2779
2792