2777
2789

بذار بابا

واس من دقیقا 3 هفته بعد رابطه بی بی چکام مثبت با خط پرررر رنگ شد

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. 

زوده ب نظرم منم 30آذر باید میشدم نشدم علائم زیاد دارم امروزم ترشح بارگه های خونی دیدم اما یکم بیبی ز ...

منفیه دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دو روز دیگ وقت دارم شاید امروز بشم😅

به نظرم عجله نکن من از وقتی اقدام کردم همینطور روزای سیکلم کم میشد. ولی روز موعدم حتی ازمایش خونمم منفی شد یک هفته بعد دوباره ازمایش خون دادم مثبت شد

ولی تو خورد و خوراکت این مدت دقت کن  .خوراکی های قاعده اور و دمنوش نخور

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمعنی

اره برامن ۴ روز قبل پریود نشون داد ولی تقریبا اکثرا روز موعد نشون میده مگر یک درصد لقاحشون دیر باشه ک اونم خیلی احتمالش کمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید