2777
2789
عنوان

نمیدونم من سمی هستم یا خواستگارم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست
یه پسرم راهشو بلده ماها گیر میدیم😂😂😂

خیلی تعجب میکنم تازه گفت همیشه همینجوری میمونم😂

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اکست ادم سمی لاشیهتبریک میگم با به ادم سالم آشنا شدی

اره واقعا خیلی سمی بود هر روز با یه دختر جدید 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مرد فرشتس واقعا دوست داره از دستش نده

نمیدم🥹😂

ب چیزا خوب فک کنشاید ی قاتل زنجیریه ک میخاد با حرفاش گولت بزنه بعد بکشتت😂

پشماممم

تب تند زود عرق میکنه.فعلا ادامه بده ببین بعدها چجور خواهد بود

نفهمیدم منظورتو خواهر 😂🥲

پشماممم

شوخی میکنم😂😂

دوست داره نمیخاد عه دستت بده سر همون اینقد پیگیرته

ولی بازم بزا۳.۴ماه بگذره چون مردا۳.۴ماه بعد رابطه تازه خدشونو نشون میدن

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

یادش بخیر.یه نفر بود که معرفی کرده بودنش به یه آقا.آقا بعد دوروز کلللللی پیام عاشقانه و... میفرستاد طوری که دخترخانم فکر کنم هنوز فکر میکنه کسی مثل اون آقا عاشقش نشده در حالیکه منی که از بیرون نگاه میکردم میدونستم اون آقا داره این کارو میکنه تا جواب بله بشنوه وگرنه اصلا همدیگه رو ندیدن چطور تو دو روز اینقدررررررر عاشق شده.آخرسرم اومدن خواستگاری بابای دختر نپسندید.چند روز بعد اون معرف به اون یکی دوست دخترخانم زنگ زد و گفت که به آقا با فلان شرایط هست قبولش میکنی؟اونم چون در جریان اون ادای عاشق درآوردن اون آقا بود گفت نه و اصلا وارد رابطه نشد.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یادش بخیر.یه نفر بود که معرفی کرده بودنش به یه آقا.آقا بعد دوروز کلللللی پیام عاشقانه و... میفرستاد ...

اخه اینا از تابستون پیگیرن من تازه قبول کردم

اخه اینا از تابستون پیگیرن من تازه قبول کردم

منظورم شما نبودین.شما گفتین یه مدت آشنایی داشتین و قضیه شما جداست.اما حتی اگر از روی عشق اتشین هم نباشه از روی احترام و تمایلش به ازدواج با شماست.

یادش بخیر.یه نفر بود که معرفی کرده بودنش به یه آقا.آقا بعد دوروز کلللللی پیام عاشقانه و... میفرستاد ...

چندماه بعدم با یکی دیگه ازدواج کرد.کسی که عاشقه اونم اونقدررررر زیاد با یه جواب منفی شنیدن پاپس نمیکشه.اوتقدر نیره و میاد تا به اون عشقش برسه.

نفهمیدم منظورتو خواهر 😂🥲

منظور شاید داره نقش بازی میکنه.یه مدت رابطتو باش ادامه بده ببین واقعا اینجوریه یا داره میش شما ادا درمیاره که تو دل شما جا باز کنه.هرچند حتی اگه ادا هم نباشه مواظب باش.مردای اینجوری حرف درستی هم نیس ولی نیشه گفت خاله زنکن.تو هر کار زنونه ای دخالت میکنن