سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
متنفررررررررررررم از این گداهایی که بنام تولد بقیه رو میچاپندیگه زن گنده تولدو با شوهرت بگیر سنی ازت ...
چرا خوبه که..اصل دورهم بودنه..ولی نباید بگه تولد ک کسی تو خرج نیفته بگه ی دورهمی ساده..من همیشه همینکارو میکنم ی کیک میخرم میریم با خانواده همسر دورهم میخوریم و شادو خوشحال همه ام میدونن تولدمه ولی ن چیزی میارن ن من انتظاری دارم از کسی
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا
اون حتی هزینه نمی کنه یک کیک بخره و توقع کادو داره ؟؟؟؟ برو یک شال یا روسری بخر در حد ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومان . واقعا سیصد تومن پولی نیست ولی از آدمهایی که خودشون را زرنگ احساس می کنند و بقیه را احمق فرض می کنن (البته دور از جون شما) بدم میاد .