faatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 683 عنوان ناراحتم 109 بازدید | 15 پست ۳۱ سالمه هنوز مجردم از والدینم ناراحتم که چرا نگران آیندم نبودن و برای ازدواجم تلاشی نکردن درحالیکه برای ازدواج برادرم به همه سپرده بودن پدرم که فوت کرده...چنروزه مریضم پریشب حالم بد بود مادرم میگفت زنگ بزنم به عمت یا دخترخالت بیاد ببرتت دکتر گفتمش حاضرم بمیرم اما زیر منت اونا نرم💔 1403/10/05 | 04:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل۱۲۱۲۳۳۵۶ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6065 خوب کردی باهاشون نرفتیبیخیال بابا شوهر همچنان اش دهن سوزی هم نیستا نگران نباش ان شاءالله اوضاع رو به راه میشه خدا پدرتون رو هم بیارزه واسشون فاتحه خوندم روحشون شاد
faatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 683 خوب کردی باهاشون نرفتیبیخیال بابا شوهر همچنان اش دهن سوزی هم نیستا نگران نباش ان شاءالله اوضاع رو به ... پدرمم منو دوست نداشت پسرشو دوست داشت
آرتمس عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 945 شوهرمیخای چیکار بروسرکار برودنبال اهدافی جزشوهرایشالا یه ازدواج خوب هم میکنی
faatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 683 شوهرمیخای چیکار بروسرکار برودنبال اهدافی جزشوهرایشالا یه ازدواج خوب هم میکنی خوشم نمیاد از کار کردن تازه کار خوبم تو شهرمون نیست
عسل۱۲۱۲۳۳۵۶ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6065 پدرمم منو دوست نداشت پسرشو دوست داشت بیخیال الان غصه چی رو میخوری گذشته ها گذشته تو حال زندگی کنشوهر میخوای چیکار دنبال پیشرفت باش عزیزم
masiha_ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 370 شوهرمیخای چیکار بروسرکار برودنبال اهدافی جزشوهرایشالا یه ازدواج خوب هم میکنی آدم هر چقدرم دنبال و اهداف و سرکار بره بازم یه احساس پوچی داره دلش میخواد یکی بهش محبت کنه دوست داشته باشه بدونه یکی هست مواظبش باشه نگو شوهر میخوای چیکار 🤗
faatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 683 بیخیال الان غصه چی رو میخوری گذشته ها گذشته تو حال زندگی کنشوهر میخوای چیکار دنبال پیشرفت باش عزیزم شوهر میخام چیکار؟؟!!!!برای اینکه پشت و پناهم باشه تو سختی ها . همدمم باشه تو تنهایی . نجاتم بده از خانواده سمی...خسته شدم حوصله پیشرفت ندارم
faatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 683 آدم هر چقدرم دنبال و اهداف و سرکار بره بازم یه احساس پوچی داره دلش میخواد یکی بهش محبت کنه دوست داشت ... واقعا همینه خودشون زود شوهر کردن درک نمیکنن
عسل۱۲۱۲۳۳۵۶ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6065 شوهر میخام چیکار؟؟!!!!برای اینکه پشت و پناهم باشه تو سختی ها . همدمم باشه تو تنهایی . نجاتم بده از خ ... چی بگم والا صلاح مملکت خویش را خسروان دانندان شاءالله کیس خوبی واسه ازدواج سر راهتون قرار بگیره
masiha_ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 370 واقعا همینه خودشون زود شوهر کردن درک نمیکنن اشکال نداره عزیزم من درکت میکنم عشق واقعی قشنگ ترین نعمت خداس که انشالله یروز ما ام نسیبمون میشه منم عین شما ام❤️
عسل۱۲۱۲۳۳۵۶ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6065 واقعا همینه خودشون زود شوهر کردن درک نمیکنن اتفاقا من ازدواج نکردم فداتشم هرکسی یه نظری داره و محترمه
آرتمس عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 945 آدم هر چقدرم دنبال و اهداف و سرکار بره بازم یه احساس پوچی داره دلش میخواد یکی بهش محبت کنه دوست داشت ... منظورم به این نبودکلاشوهرنخاد بیشترمنظوربه موقعیت مناسب ازدواج مناسب بود
masiha_ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 370 منظورم به این نبودکلاشوهرنخاد بیشترمنظوربه موقعیت مناسب ازدواج مناسب بود اون که درست ولی ایکاش این موقعیت مناسب تا قبل سی سالگی پیش میاد میدونی همه چی یه زمانی ذوق خودشو داره بعدش دیگه اصن خوش نمیگذره