2777
2789
فقط میگن بدنوضعیف میکنه راسته؟

چی امپو 

نه عزی م پوکی استخوان میاره 

که خود دکتر شربت کلسیوم و...میده هر روز باید باید باید بدی وماهی یکی ویتامیندی ۵ هزار

دکتر گفت شاید در اینده روی منظمی پریودش یا دیرتر حامله بشه تاثیر بزاره 

گفت شاید واونا درمان داره خودش گفت الان مهم مسئله روحی که برای بچه بوجود میاد وبعد قدو پریودی هست که خیلی زود میشه اینا الان ضررش براش بیشتره 

منون همسرم هم به این نتیجه رسیدیم فعلا این کاراز دستمون برمیاد براشو انجام بدیم بعدش خدا کریمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طبیعیه تو این سندیگ همه دخترا همینن خواهر من هشت سالشه دیگ قشنگ و اشکارا سینه دارهامپول نزن ک ضرر دا ...

اولین باره این حرف رو می‌شنوم .. حالا از عوارض دیگه شنیده بودم ولی اینو نه..آخه من برای دخترم آمپول میزنم

یعنی آمپول زد ؟؟

نه نزد

مامانم چند جا بردش 

حتی شیرازم خیلی جاها بردش منع کردن

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

الان چند سالشه؟ پریود شده؟؟قدش چنده؟

۸ سالشه 

پریود نشده ولی نهایتش ی سال دیگس

۱۴۰ اینا هس دقیقشو نمیدونم 

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡