2777
2789
فقط میگن بدنوضعیف میکنه راسته؟

چی امپو 

نه عزی م پوکی استخوان میاره 

که خود دکتر شربت کلسیوم و...میده هر روز باید باید باید بدی وماهی یکی ویتامیندی ۵ هزار

دکتر گفت شاید در اینده روی منظمی پریودش یا دیرتر حامله بشه تاثیر بزاره 

گفت شاید واونا درمان داره خودش گفت الان مهم مسئله روحی که برای بچه بوجود میاد وبعد قدو پریودی هست که خیلی زود میشه اینا الان ضررش براش بیشتره 

منون همسرم هم به این نتیجه رسیدیم فعلا این کاراز دستمون برمیاد براشو انجام بدیم بعدش خدا کریمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه تو این سندیگ همه دخترا همینن خواهر من هشت سالشه دیگ قشنگ و اشکارا سینه دارهامپول نزن ک ضرر دا ...

اولین باره این حرف رو می‌شنوم .. حالا از عوارض دیگه شنیده بودم ولی اینو نه..آخه من برای دخترم آمپول میزنم

یعنی آمپول زد ؟؟

نه نزد

مامانم چند جا بردش 

حتی شیرازم خیلی جاها بردش منع کردن

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

الان چند سالشه؟ پریود شده؟؟قدش چنده؟

۸ سالشه 

پریود نشده ولی نهایتش ی سال دیگس

۱۴۰ اینا هس دقیقشو نمیدونم 

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)