2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی چی این حرف مغزشون آب میاره چرا تو دل اینایی ک استفاده کردن و خالی میکنیین یعنی ی دکتر فوق متخصص ...

چیزیه ک الان ثابت شده مامان من خواست ببره کسی نبود ک بگه اینکارو نکن برد متخصص گفت بزار واقعیتو بگم امپول بزنی نزنی همون رشد خودشو میکنه 

هر چیزی در دراز مدت عوارض نشون میده اگه زود نشون میداد ک اصلا نمیساختن

خودتون ی سرچ بزنید و تحقیق کنید متوجه حرفام میشید

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

وای نه چرا اشتباه راهنمایی میکنید. من یه مدت درمانگاه غدد اطفال کار میکردم خیلی مواردش رو دیدم.اگه ت ...

خواهر من پنج شیش سالش بود ازش فهمیدن ولی تاثیری هم نداشت

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

من از سینه فهمیدم سریع بردم دکتر غدد ازمایش سونو مچ دست انجام داد گفت آزمایش ۳مرحله نمیدونم همچین چی ...

خواهرزاده ی من ۵ سالشه کپلیه سینش معلومه نمیدونم که بافت گوشتیه یا سینشه

توروخدا یعنی چی 😭

یعنی چی نداره

ببینید خودتون و همسرتون چطوری بودید بلوغتون تو چ سنی بوده قدتون چقدره

من خودم ده سالم بود پریود شدم 

قدم ۱۳۶ بود ک علائم نشون دادم و کلاس هشتم بودم

در حال حاضر ۱۶۲ ام ب طایفه پدریم کشیدم

ولی خواهرم ب طایفه مادری

تو طایفه پدریم قبل پریودی قد میکشن مادری بعد پریودی

چیزیه ک الان ثابت شده مامان من خواست ببره کسی نبود ک بگه اینکارو نکن برد متخصص گفت بزار واقعیتو بگم ...

عزیزم بچه ی من الان ۶ماه داره استفاده میکنه در موردشم کلی تحقیق کردم حتی جاهایی رفتم ک فکرشم نمیکنید برای تحقیق الانزیر نظر دکتر فوق تخصصی هست ک جزو نفرات اول ایرانه این آمپول هورمونی هست و برای بچهایی ک هنوز ب سن بلوغ نرسیدن واقعااااا تاثیر داره اونی ک شما میگید برای کسانی هست ک ب خاطر عضله درآوردن مدام ازش استفاده میکنن