2777
2789
عنوان

زرنگی و عقل از کسی دیدین ک کیف کنین بیاین تعریف کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 53 پست
خلاصه شو بگم دوست پسرش بود بهش تجاوز کرده بود فیلمشو پخش کرده بود خانوادش مجبورش کردن بگیرنش و اینم ...

ولی چطور آدم می تونه با کسی که بهش تجاوز کرده و انقدر در حقش نامردی کرده بره زیر یه سقف و بخواد بقیه زندگی اش باهاش بگذرونه و ازش بچه بیاره! 

منم یه بار یه مونوری از کنارم رد شد و بهم دست زد هنوز بعد سالها موتوری از کنارم رد می شه بدنم می لرزه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یپرسم با چقد پول تونستی خونه متوسط یخری ؟ کار خوبی کزدی البته هم طلا خوبه برا پس انداز هم خونه ...

من با حدود ۸۰۰ پولم کم اومد اون زمان شوهرم سه تا سکه داشت گفت اونا رو هم میزارم رو طلاهات گفتم باشه بذا

ی خانواده با اصالت بودن هیشکی شاخشون نشکست پسر خانواده عاشق ی دختر شد ک خیلی پایین تر بود و دختره ال ...

والا این زنیکه بیشتر ب جادوگرا و شانلاتانا میمونه. هوش زکاوت با پست فطرتی و سیطان صفتی فرق دار

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
مبارکت باشه گلم پس فک کنم تهران نیستی . چون زیر دو تومن اصلا خونه نیست تو تهران

اگ میخوای خونه و ملک و زمین اینا بخری یباره نمیشه قیمت پایینترم میشه باید از پنجاه متر شروع کنی بعدن کم کم پس انداز و وام برمیداری بزرگتر میخری. 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
فداتشم عزیزم ن من تهران نیستم اصفهانم اما ۱۸سال تهران زندگی کردم

ایشالا به خوشی استفاده کنی عزیزم 

منم همه طلاهامو بفروشم یه خونه معمولی تو تهران میشه البته با مامامنم ولی میگم خانمه و طلاش حیفم مساد بفروشم جور واجور میندازم استفاده میکنم 😅😅 البته چندبارم شده لازم داشتم فروختم ولس باز خریدم

والا این زنیکه بیشتر ب جادوگرا و شانلاتانا میمونه. هوش زکاوت با پست فطرتی و سیطان صفتی فرق دار

بلخره باهوش بوده در راه بد خرج کرده میتونست بشینه سرجاش توسری بخوره ولی الان داره توسری میزنه درسته کارش بد بوده ولی باهوش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ایشالا به خوشی استفاده کنی عزیزم منم همه طلاهامو بفروشم یه خونه معمولی تو تهران میشه البته با مامامن ...

ممنون عزیزم ایشالا ک قسمت خودتم بشه  من میگم خونه سرمایس سال ب سال قیمتش بیشتر میشه  متاهلی عزیزم

😐😐😐😐😐😐😐... من دیگه نمیتونم این پوکرا رو ادامه بدم خودت برو تا دروازه شیراز

👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بلخره باهوش بوده در راه بد خرج کرده میتونست بشینه سرجاش توسری بخوره ولی الان داره توسری میزنه درسته ...

این اسمش خدا نشناسی کسی ک خدا رو نشناسه هر کاری ازش بر میاد زرنکم هست 

منظورم اینه همچین کاری بفکر خیلیا میاد ولی چون از خدا میترسن راضی نمیشن این هوش نیست اصلا

2790
2778
2791
2779
2792