2777
2789

دو سه روز بعدش یه شماره ناشناس بهم زنگ زد پسره بود گفت ازمایشامون کم خونیه خوب نیست باید دوباره آزمایش بدیم گفتم چی؟ دوباره چرا خوب نیستن دیگه ول کن برو دستتم درد نکنه زحمت کشیدی قطع کردم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه سرتونو درد نیاورم اینقدر ولم نکردن که الان از همون دوتا بچه دارم هنوزم دست از سرم برنمیداره یه کتاب خونده بودم راجب راجب سوگ گفته بود یه سری از آدما بهشون فرصت سوگواری داده نمیشه انگار واسه همیشه توی اون غم باقی میمونن منم هیچوقت زمان که لازم داشتم اون دوران سوگواری ذو بگذرونم بهم داده نشد همیشه یه غم و سنگینی عجیبی حس میکنم سالهای خوشحالی عمیقی نداشتم 

دیگه سرتونو درد نیاورم اینقدر ولم نکردن که الان از همون دوتا بچه دارم هنوزم دست از سرم برنمیداره یه ...

از زندگیت راضی هستی؟

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

از زندگیت راضی هستی؟

شوهرم آدم خوبیه ولی زندگی روی سازش نداشت یکی از بچه هام یه بیماری نادر داره بد نیست اوضاعش ولی برای مادر سخته کسی متوجه مشکلش نیست و دکتر گفته یه آدم عادی با زندگی عادیه فقط آموزش های بیشتری باید ببینه استرس اون الان بیشتر عذابم میده

شوهرم آدم خوبیه ولی زندگی روی سازش نداشت یکی از بچه هام یه بیماری نادر داره بد نیست اوضاعش ولی برای ...

خداروشکر

انشالله حال بچه اتم خوب باشه. شلی مفصل داره؟

خداروشکرانشالله حال بچه اتم خوب باشه. شلی مفصل داره؟

انشالله کلا تاخیر رشدی. تاخیر کلامی و حرکتیش الان به کل حل شده پنج سالشه فقط ذهنی هنوز کمی لنگ میزنه یعنی زیاد سوال پیچش کنی و توی این حیطه تخصص داشته باشی متوجه میشی جسمی لاغره که دکتر میگه لاغریش همیشه هست 

انشالله کلا تاخیر رشدی. تاخیر کلامی و حرکتیش الان به کل حل شده پنج سالشه فقط ذهنی هنوز کمی لنگ میزنه ...

خدا شفاش بده عزیزم به دلتم آرامش بده

اخه عزیزم،، برو سرخاک عشق اولت، ازش کمک بخواه، اون تورو دوست داره مطمئن باش میتونه اون دنیا دعاگوت باشه،  بچت شفاپیدا کنه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...