2777
2789
عنوان

شوهرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 53 پست
جفتتون باید درمان بشین اون جنون داره شما هم مشکل عصبی ممکنه یه روزی یه اتفاقی بیفته اول تو رو بکشه ب ...

من مشکل عصبی نداشتم

هر بار باهام بحث کزد خودشو گرفت زد به طور وحشتناک خیلی فجیع من عصبی شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت بگه بی منظور داد زدم و خواستم رگمو بزنم خودت میپذیری ازش؟ کار شمام کم از رفتار شوهرت نداشته

من دختر بدی نیستم حتی میگفت ناراحت شده عذرخواهی میکردم اما این خیلی بد کرد 

مثل همیشه 

یه بار شوهرم میرفت مسافرت کاری از وقتی سوار ماشین شد دیگه جواب تلفنمو نمیداد من مردمو زنده شدم فرداش ...

کاش قهر میکرد و میرفتم عذر خواهی میکردم اما واکنش های جنون آمیز نه

بی منظور بوده ولی نقطه ضعف شوهرت بودهو ادامه دار شدهمردها رو مسله مردانگی خیلی زیاد تعصب دارندفکر می ...

من میگم حق با اون 

چرا وحشی گری میگنه؟

حرفت زمانی درست بود که بار اولش باشه گ

.از روری که ازدواج کردم همه برادراش از مادرش  پول میگرفتن بهترین زندگی برای خانوادشون فراهم میکردن .اما این میگفت مادرم گناه داره.اگر خانواده من کوچکترین چیزی میگفتن سر منو می‌برید. اما خانواده اون میگفتن میگفت تو الکی به دل میگیری.هیچ کاری برام نکرد با حقوق ۱ تومنش ساختم اما از اول سر کوچکترین مسئله گقت طلاق  .

مریضی قلبی پیدا کردم از ترسهیچی سعی میکنم نزارم

این بار هیچ کاری نکن بذار تا میتونه خودشو بزنه طوری رفتار کن مهم نیست برات

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏