2777
2789
دقیقا ولی کاش قسمت اخرش انقدر غم نداشت

از یه دیدگاه ببینی ناراحت کننده هست ولی در کل تهش خوب بود. فرید به عشقش رسید، اطرافیانش تا آخر کنارش موندن، یه نویسنده موفق شد که کتابش چاپ شد، پسرشم سر و سامون گرفت زمبنم که نابود نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر. خاطره دارم با این سریال چقدر دوسش داشتم حیففف

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

فک کردم فقط من با دیدن قسمت اخرش ناراحت شدم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

اخرش نسترن نیومد پیش فرید؟

چرا باهم بودن

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

چیشد قسمت آخر

هیچی فضاییا رفتن بجز شهاب فریدو فرخ پیر شدن