من برا داداشم یه دختر خوب دیدم به داداشم گفتم گفت برو صحبت کن اکی بود برم ببینمش حالا خواهرم رفته دختر دیده میگه نه زشته سنش بالا هست متولد ۶۶ داداشم ۶۵ هست الان داداشم میگه نه البته داداشم مهندس هست خونه وزندگی وماشین همه چیز تمامع خواهرم میگه نه بهتراز این دختره باید براش بگیریم منم با دختره صحبت کردم نمیدونم به دختره چی بگم خیلی ناراحت هستم
ای کاش میگفتی آشنا بشین اوکی بود خواستگاری کنید، الآنم دیر نشده به برادرتون بگید خودت باهاش صحبت کنی بهتره.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
وقتی میگن از همون اول پسر و ببرین دختر رو ببینه واسه همین چیزهاست، شاید خواهر یا مادر چهره رو نپسندن ولی پسر بپسنده، منظور خواهرت از بهتر چیه؟ یعنی هر کی چهره اش به دل خواهرت بشینه یا سنش بیست سال باشه آدم بهتری هست نسبت به این خانم؟
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
وااا خودتون بریدین و دوختین 😐😐 دیگ بابا پس داداشت چیکاره هست اون میخواد زن بگیره وااا
همین داداشم به من سپرد یه نفر براش پیدا کنم بهش این دختر پیشنهاد دادم اولش گفت برو بهش بگو قصد ازدواج داره برم باهاش اشنا بشم وموضوع بهش بگو منم رفتمگفتم دختر هم قبول کرد سریع الان ابجی بزرگم رفته دیده میگه نه زنگ زده به داداشم که این دختره هم سنش بالاس هم زشته داداشمم گفت ولش کن من اصلا ازدواج نمیکنم دست از سرم بردارین
ببخشیدا ولی بیشعوریه اول حرفشو بزنید بعد زیرش بزنیداز کجا معلوم دختره از داداشتون خوشش نیادبنظرم ب ...
والا منم برا همین شرمنده شدم اول داداشم اکی داده خودش گفته برو بهش بگو اگه قصد ازدواج داره تا برم همو ببینیم حالا میگه نه ابجی بزرگه گفته سنش بالاس من اصلا نمیخوام ازدواج کنم
زشته یعنی چی😐هیچ کس زشت نیست میتونی بهش بگی که داداشم با کسی آشنا شده
وای چجوری بگم ای کاش بهش پیشنهاد نداده بودم پشیمونم از صبح دارم میمیرم از ناراحتی چی بگم به دختر مردم دیگه توبه داداشم هم هست اصلا بهش نمیگم زن بگیر یا نگیر