2777
2789
عنوان

یلدایی عروس که قیمرو ریختن تو ماستا

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 38 پست

منم خواهرشوهرم که مثلا قبلا خیلی رفیقم بود پاگشا نکرد هیچ رفت مشهد به اصرار همسرم رفتیم دیدنش زیارت قبول سوغاتی داد همون و کرد کادوی پاگشا مثلا البته چیزی نگفت به نظرم اینطوری اومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت به همسرم چیزی نگم؟

من که بعدها گفتم با مهربانی  جبران کرد ولی خانوادش خودشونو زدن به اون راه ببین شوهرت از کدوماشه با لحن آروم در زمان خوب که حالش خوبه بگو اعتراض کن فردا برا عیدم همین کارو نکنن

خب شما چی برای داماد گرفتید یلدایی؟هرجا رسمش فرق می‌کنه ولی ما یلدایی رو خانواده عروس میگیرن مهمون د ...

ما برا پاگشا داماد ساعت داده بودیم و برا یلدا هم که دعوتمون کردن برا داماد بلیز و شلوار و پک ۷۰۰ هزارتومنی جوراب بردیم

(البته قرار بود اگر برا من لباس گرفتن مادرم سکه هم بده)

عزیزم خودت رو ناراحت نکن چون راه دور هستید کمی سخت میشه منم راه دور بودن هیچ توقعی ازشون نداشتم ولی خب کمک هم نکردن برای جاری دیگه خونه خریدن برا ما حتی پول پیش خونه کمک نکردن البته بعد از هفت سال توی یه حرف به مادر شوهرم گفتم فقط سکوت کرد

من بارم سبک‌تر شده چون برام کاری نکردند نمی تونن روی من حساب کنن الان هم هرچی شوهرم میگیره جلوشون استفاده نمی کنم طلا منظورمه کافیه بفهمند داریم از شوهرم میکنن شوهرم هم اخلاقشون رو می‌دونه به منم میگه پیش اینا فقط بنال

ببین شوهرت ساده است اول زندگی هست تو رفتی سر خونه زندگی خودت یادش بده زندگی رو به دست بگیر از الان گله کنی درجا شوهرت به مادرش می‌رسونه باور کن دلشون خنک میشه که ناراحتت کردن 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
از دو استان متفاوتیم ولی حتی تعارفم نکردن که یلدایی بیاریم براتواقعا عمیقا ناراحتم

عیب نداره پیش میاد باز حداقل ی چیزی دادن بهت 

خودتو ناراحت نکن 

خیلیا همینم ندادن بهشون