2777
2789
خدا بهت سلامتی بده واقعا من باخوندنش خسته شدم انشاالله که خیره حالا گفتن تا دوهفته دیگه حل میشه دیگه ...

نه بابا کی گفته تازه گفتن همینطوری بخواد پیش بره هفته ای دو روز فقط برق و بنزین داریم انگار

نه بابا کی گفته تازه گفتن همینطوری بخواد پیش بره هفته ای دو روز فقط برق و بنزین داریم انگار

والله چیزی که رییس کل  سازمان برق تو اخبار گفت نشنیدم گفتم انشاالله که به خیر بگذره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والله چیزی که رییس کل سازمان برق تو اخبار گفت نشنیدم گفتم انشاالله که به خیر بگذره

آخه نیروگاهها همه فرسوده هستن،انرژی هسته ای هم که نمیذارن تو سیستم برق معلوم نیست چرا اصلا دارن روش کار میکنن

آخه نیروگاهها همه فرسوده هستن،انرژی هسته ای هم که نمیذارن تو سیستم برق معلوم نیست چرا اصلا دارن روش ...

اره کاملا درسته حرفاتون ولی انشالله همه چی درست میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من که امیدی ندارم اوضاع روزبروز داره بدتر میشه بیشتر هم قشر ضعیف جامعه اذیت میشن

دیگه توکل به خدا