2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا حفظش کنه. به امید خدا دومی هم به سلامتی بیاد تو بغلت.حداقل از لحاظ سنی خیلی شرایطت با من فرق دار ...

ممنون عزیزم

خواهرم بچه اولش را تو ۲۱ اورد برای دومی هی گفت زوده الان  بچه اش ۱۴ ساله شده میگه واقعا حوصله بچه دوم ندارم  چون زمان زیادی گذشته

منم از اونجایی شوهرم اختلاف سنی زیادی با خانوادش داره .بعد از کلی سال مادر شوهرم مجدد باردارشده بوده. اصلا نمیتونیم با خانوادش ارتباط بگیریم من همسن عروس خواهر شوهر و بردار شوهرم هستم. بخاطر همین خواستم فاصله سنی بچه هام کم باشه و باهم بتونیم بریم تفریح و مسافرت دیگه نیاز به کسی نداشته باشیم

ممنون عزیزمخواهرم بچه اولش را تو ۲۱ اورد برای دومی هی گفت زوده الان بچه اش ۱۴ ساله شده میگه واقعا ح ...

تصمیم درستیه وقتی شرایطش باشه دوتا بچه خوبه.

من هم سنم هم حال و حوصله خودم و همسرم رو میبینم و اینکه واقعا از شرایط الان راضی نیستم و خیلی به آینده فکر میکنم.

بچه اولم هم قلبش مشکل داره.

من دوران بارداری خوبی داشتم ولی بعد از زایمان خیلیییییی اذیت شدم هم جسمی هم روحی.

نمیخوام دیگه تجربه کنم.

ممنون من خودمم دیگه بچه دوم نمیخوام همین خیلی اذیتم کرده تادوماه پیش حسرت میخوردم چرا یکی دارم ولی ا ...

عزیزم حق داری خدابهت صبر و توان و انرژی بیشتر بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخه تو فامیل همسرمم هستن.سه تا دارن.من که ببخشید اینجوری میگم بیشتر از دوتا رو بی فرهنگی میدونم مگر ...

ما فامیل داریم نه خونه دارن نه ماشین حقوق کارگری به قول خودش از ۱۵ برج به بعد صفرن  دو تا بچه دارن هنوز خانمش میگه شوهرم عاشق بچس میگه سومیا بیار 

خودشم بدش نمیاد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ما فامیل داریم نه خونه دارن نه ماشین حقوق کارگری به قول خودش از ۱۵ برج به بعد صفرن دو تا بچه دارن ه ...

دوست داشتن بچه یه بحثه ولی خب بچه نیاز عاطفی و مادی داره.

بنظر من ظلم به بچه هست

سلام عزیرم اینکه گفتین پسرتون تنگی دریچه ریه داره!خوب شد ؟تو دوران بارداری از طریق اکو قلب تشخیص ندادن؟شما بالون گذاشتین یا عمل ؟ تو بیمارستان بعد زایمان صدای قلب بچه صدای اضافی داش؟اخه من تو هفته ۱۸بارداری ام اکو فلب جنین دادم گفت تنگی دریچه ریه داره😭😭😭

سلام عزیرم اینکه گفتین پسرتون تنگی دریچه ریه داره!خوب شد ؟تو دوران بارداری از طریق اکو قلب تشخیص ندا ...

سلام عزیزم

من اکوی قلب جنین دادم تشخیص ندادن.

گفتن شاید خفیف بوده و مشخص نشده.

18 ماهگی عمل قلب باز شد.

فعلا خوبه وهر شش ماه اکو میشه.

دکتر بهتون نامه داده برای سقط؟

سلام عزیرم اینکه گفتین پسرتون تنگی دریچه ریه داره!خوب شد ؟تو دوران بارداری از طریق اکو قلب تشخیص ندا ...

بله عزیزم تو چکاپ 38 روزگی گفتن صدلی اضافه داره.من بردم پیش متخصص قلب کودکان تشخیص دادن و گفتن باید جراحی بشه.

راهی بجز جراحی یا همون عمل قلب باز نداره.

ممکنه بزرگسالی نیاز به عمل تعویض دریچه داشته باشن.

بعضیا تو همون کودکی چندبار عمل میشن.

بله عزیزم تو چکاپ 38 روزگی گفتن صدلی اضافه داره.من بردم پیش متخصص قلب کودکان تشخیص دادن و گفتن باید ...

ممنون عزیز بابت پاسخگوییت ،من سونو انومالی و اکو قلب ۱۸هفته رفتم سونگرافی گفت تنگی خفیف شریان پولمونبری ک همون تنگی شریان ریه میشه ن بهم نگفت سقط کن گفت تو ۲۴هفته بیا دوباره اکو قلب ببینم تنگی ش بیشتر نشده باشه 

چرا بالون نزاشتن دقیقا مشکل بچه شما چی بوده؟؟؟