2821
2789
عنوان

در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 52 پست
اول بگوخودمازوخیسم یعنی چه؟

خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج....

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مازوخیسم ک توی چارچوب خاص نیست کلا علاقه داره فرد بهش زور بگه و تو رابطه ج... هم که قاعدتا خودتون می ...

غیر اینکه سادیسم باشم وگرنه فک نکنم پس نچ

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

اگر جدا دکتر تشخیص داده باشه اصلا خیلی اسیب زاست ولی در همین حد گفتن و این چیزا شاید فانتزی ذهنی باش ...

اصلا کاری به تشخیص و اینا ندارم نظر شخصی خودتون میخواستم 

خودازری

ینی چی خود ازاری

ینی همون دیونه🙄

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خودازاری؟ همه تو این جامعه یه سری مشکلات روانی دارن ولی این اساسی تر از این حرفاست که بشه ادامه داد

بله درسته ممنون از نظرتون 

ینی چی خود ازاریینی همون دیونه🙄

نه ، خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج....

خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج....

نه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

مگر اینکه تو عمق رابطه باشم در غیر اینصورت طرف پیشمهاد بده مثلا بدونم فراررر میکنم چون خیلی دردسر دا ...

اگه بهت بگم درحد همون سلطه و بد بیراه بازم قبول می کنی یا کلا اصن شدت این موضوع برات فرقی تازه کلا قبول نمی کنی؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز