2777
2789
عنوان

یه دوستی اینجا داشتم که رنجوندمش

224 بازدید | 17 پست

مطمئنم میاد تاپیکامو میبینه.ای مشاور دلسوز منو بخشش نباید ناراحتت میکردم.چون توی عالم رفاقت برام وقت گذاشتی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خنده .خب اینم یه جور معذرت خواهیه دیگه

خب تو پیوی میگفتید!

لغو دوستی زد؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

خب تو پیوی میگفتید!لغو دوستی زد؟

اره.خیلی وقته باهم حرف نمیزنیم.یه سالی هست.چون تو وسط تاپیک دعوامون شده ،یعنی جلو همه .جلو همه هم باید معذرت خواهی کنم.

جالب بودچه شعور خوبی هر کی منو ناراحت کرده بیشتر طلبکار شده چ برسه عذرخواهی

ببین توی یه دعوا هیچ وقت یه طرف قضیه ۱۰۰٪مقصر نیست.ولی بنظرم اونی که ۵۱٪مقصره باید اول معذرت خواهی کنه

استارتر با عکس پروفایلتون خاطره دارم بغض کردم الان میتونم بشینم دو ساعت تمام اشک بریزم

این صحنه برا خیلی ها تکرار شده.البته عکس برا سریال ایزل هستش.

امیدوارم به آرامش برسی

ببین توی یه دعوا هیچ وقت یه طرف قضیه ۱۰۰٪مقصر نیست.ولی بنظرم اونی که ۵۱٪مقصره باید اول معذرت خواهی ک ...

هققققق یاد هم اتاقیام افتادم ک چجوری دلمو شکستن ب هیچ جاشونم نبود

میدونی خیلی دنیای بدی شده‌.خیلی .این تاپیکو بخاطر این زدم که با خودم گفتم نیت اون ادم خیر بود حالا شاید بد مطرح میکرد حرفاشو و ناراحتم میکرد.ولی نیتش کمک کردن بود

در واقع میخوام بگم این طوری شدیم که خیلی راحت از کنار دردای همدیگه می گذریم و درد کشیدنه یه آدم برامون عادی شده.همینجا یه تاپیک میزنی که بیای باهات همفکری کنن ،نه همدردی ها.اونوقت میبینی حالتو بدتر میکنن

2790
2778
2791
2779
2792